Annonce
Sport

Landsholdets pointmager ser rødt for Brentford

Fabrice Coffrini/Ritzau Scanpix
Henrik Dalsgaard blev udvist i første halvleg for Brentford, da klubben fik 1-1 i udekampen mod Millwall.

Landsholdsbacken Henrik Dalsgaard fik en kedelig hovedrolle for danskerglade Brentford fredag eftermiddag.

I lokalopgøret mod Millwall blev danskeren udvist i det 35. minut for at trække i nødbremsen og forhindre en oplagt scoringsmulighed.

Et kedeligt punktum for danskeren, der for lidt over tre uger siden trak positive overskrifter med et sent og forløsende mål for landsholdet, da han fuldendte Danmarks 3-3-comeback i udekampen mod Schweiz.

På trods af de svære vilkår lykkedes det fredag for Brentford-træner Thomas Frank at finde taktikken til at krige uafgjort hjem. Da Dalsgaard modtog sit røde kort, var stillingen 1-1, og det var den også, da kampen blev fløjtet af.

Foruden Thomas Franks dessiner fra trænerbænken og Dalsgaards kortvarige deltagelse var yderligere tre danskere en del af Brentfords kamp.

Den tidligere AC Horsens-forsvarsspiller Mads Bech Sørensen, og den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Emiliano Marcondes startede begge inde. I anden halvleg kom det tidligere FC København-talent Luka Racic også på banen for Brentford.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce