Annonce
Fodbold

Landsholdsfest i Purhus på fredag: Gaardsøe vender hjem

Formand for Purhus IF, Jens Larsen, sammen med Thomas Gaardsøe, som her ses i den retro-trøje, som Purhus skal spille i mod Old Boys-landsholdet. Indsendt foto.
Thomas Gaardsøe er tilbage på barndommens baner, når det danske old boys-landshold på fredag spiller mod Purhus IF på Asferg Stadion. Med i truppen er desuden Michael Gravgaard og Chris Sørensen.

Asferg: Michael Gravgaard, Thomas Gaardsøe og Chris Sørensen.

Det er set med lokale briller de tre mest interessante navne på det danske old boys-landshold, som fredag 16. august spiller mod Purhus IF på Asferg Stadion.

Kampen spilles i anledning af Purhus IF's 50 års jubilæum, og for Thomas Gaardsøe bliver der tale om et gensyn med barndommens baner. Gaardsøe, der opnåede en karriere i engelsk fodbold for Ipswich og West Bromwich, startede med at spille fodbold på banerne i Gassum og Asferg, inden han som 11-årig flyttede med familien til Hornbæk og fortsatte med at spille i Randers Freja.

- Jeg har godt nok brugt mange timer på banerne i Purhus. Det bliver spændende at komme tilbage, og det er helt sikkert, at der vælter god minder frem i hukommelsen, siger Gaardsøe.

- Det første, jeg bemærkede, da jeg var forbi forleden, var, at det gamle klubhus i Asferg er væk og erstattet af fantastiske faciliteter i Træningshuset – det giver helt unikke muligheder for sport og motion i Purhus IF, siger han.

Annonce

Bruttotruppen

Den offentliggjorte bruttotrup til old boys-landskampen på Asferg Stadion:

Steffen Rasmussen, AGF

John Sivebæk, Vejle

Anders Møller Christensen, AC Odense

Thomas Frandsen, Viborg FF

Brian Priske, Vejle

Michael Gravgaard, KB

Thomas Gaardsøe, AaB

Hans Henrik Andreasen, FC Sydvest

Rasmus Würtz, AaB

Thomas Augustinussen, AaB

Thomas Røll, Skive IK

Chris Sørensen, Randers Freja

Christoffer Poulsen, Viborg FF

Peter Graulund, AGF

Martin Jørgensen, AGF

Kasper Dalgas, Vejle

1.000 tilskuere

Det er halvandet år siden, at Purhus IF søgte om at få old boys-landskampen, og siden det faldt på plads, har man i klubben arbejdet hårdt på at gøre klar til arrangementet.

- Det har været et kæmparbejde. Men heldigvis har vi en fodboldafdeling, hvor både seniorspillerne og de unge har taget handsken op og hjulpet til, siger klubbens formand, Jens Larsen.

- Vi håber på omkring 1.000 tilskuere til kampen. Vi ved selvfølgelig godt, at Randers FC også spiller på fredag mod FC København. Men hos os kan man se legenderne - de unge kan man se igen om 14 dage, lyder det med et smil fra Purhus IF-formanden.

Retro-trøjer

Udover Thomas Gaardsøe er Chris Sørensen og Michael Gravgaard med i bruttotruppen til kampen.

Chris Sørensen er stadig aktiv som spillende træner på Jyllandsserieholdet i Randers Freja, mens tidligere Randers FC-direktør Michael Gravgaard er en del af KB's succesfulde old boys-mandskab, der har for vane at vinde det danske mesterskab.

Old boys-landsholdet trænes af Per Andersen, mens 80er-landsholdets legendariske træner Sepp Piontek er med som teknisk direktør.

I anledning af jubilæet har Purhus IF fået lavet en retro af de trøjer, som klubben spillede i for 50 år siden. Disse trøjer vil blive båret af alle klubbens seniorhold året ud.

Landskampen på fredag spilles klokken 18.30.

Michael Gravgaard (th.) er stadig aktiv som old boys-spiller i KB. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce