Annonce
Sport

Landsholdssstjerner markerede lokalt jubilæum med storsejr

Mikkel Beckmann var en af de fem tidligere Randers FC-spillere, der var med i kampen. Dog uden at gøre det store væsen af sig. Foto: Annelene Petersen

DBU's Old Boys-landshold var fredag aften forbi Hørning GF, hvor de var med til at fejre klubbens 150 års jubilæum. Landsholdet gav et talstærkt publikum underholdning for alle pengene, da de markede milepælen ved at vinde 7-1.

Annonce

Hørning: Mere end 1000 publikummer var fredag aften mødt frem på Hørning Stadion for at fejre Hørning GF's 150 års jubilæum.

Det helt store trækplaster var i den forbindelse DBU's Old Boys-landshold, der var kommet til byen med fem tidligere Randers FC-spillere på holdkortet for at markere klubbens milepæl med en kamp mod det lokale serie 3-hold.

Serieholdet havde på forhånd proklameret, at målsætningen var at tabe med mindre end seks mål. Det lykkedes ikke helt. Men det var tæt på. 7-1 stod der på på tavlen, da kampen var blevet fløjtet af. Et ganske hæderligt resultat, når man tager højde for, at landsholdet tidligere har savet andre serieklubber over med sejre på mere end 10 mål.

Selvom det blev til en suveræn sejr for de gamle drenge, var det faktisk hjemmeholdet der først fik bolden i rusen.

Begge hold havde markeret sig i hver sin ende med et par afslutningsforsøg, men pludselig stod Hørning GF's Morten Andersen fri i feltet. Midtbanespilleren lagde den iskold over i det lange hjørne til 1-0, og så var der ellers gang i publikum.

DBU's Old Boys-landshold

Holdet består af en bruttotrup på cirka 50 spillere, der alle har spillet på A-landsholdet, eller som minimum har optrådt for ligalandsholdet eller spillet rigtig mange U21-landskampe.Old Boys-landsholdets trup mod Hørning GF:

Martin S. Jensen (G)

Kaj Stefansen (G)

Allan K. Jepsen

Michael Gravgaard

Christian Duus Petersen

Henrik "Mini" Rasmussen

Martin Jørgensen

Stig Tøftning

Palle Sørensen

Hans Henrik Andreasen

Mikkel Beckmann

Peter Graulund

Tommy Bechmann

Kasper Dalgas

Jeppe Tengbjerg

Træner: Per Andersen

Teknisk Direktør: Sepp Piontek

Stig Tøfting havde i kampens anledning afgivet anførerbindet til Michael Gravgaard, men "Plæneklipperen" var stadig her, der og allevegne. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Powerplay og storsejr

Indtil scoringen havde der ikke været meget landsholdsmagi at spore hos de rødblusede old boys. Tommy Bechmann måtte endda grine afværgende, da han havde forsøgt sig med en fræk hælaflevering, der til publikums morskab fejlede totalt.

Den tidligere Superliga-bomber fik dog hurtigt revancheret den mindre elegante aktion med to kasser.

Den første mindede til forveksling om hjemmeholdets, mens det andet var en fornem hovedstødsafslutning på et følt indlæg fra Peter Graulund.

Den gamle AGF-målræv tog kort efter skeen i egen hånd, da han modtog bolden midt på hjemmeholdets banehalvdel. Først satte han en, så to og til sidst en tredje mand, der ellers gjorde et ihærdigt forsøg på at få angriberen i jorden. Det gik ikke. I stedet stod der 3-1 på tavlen.

Mere blev det ikke til i en halvleg, hvor alt spil efter den overraskende første scoring var centreret om Hørning GF's felt.

Pausen ændrede ikke på det billede. Hjemmeholdet var helt naturligt et sæt kegler, der ikke havde det store at sige i opgøret. Fighte kunne de til gengæld.

Det var bare ikke nok til at holde Martin Jørgensen flade flugter, Peter Graulunds tørre hug og Jeppe Tengbjergs kludemål ude af netmaskerne.

Publikum var i den grad vidne til et bombardement af hjemmeholdets felt, mens Martin S. Jensen i landsholdsmålet eneste opgave var at hente bolden i buskene, de to gange Hørning fik forsøgt sig mod mål.

I slutminutterne lukkede Kasper Dalgas jubilæumsfesten med at lægge bolden i et tomt mål efter et par fremragende kombinationer. En flot afslutning for de mange tilskuere og det old boys-landshold, der var med til at gøre klubbens fødselsdag til en succes.

Martin Jørgensen var vel nok den største stjerne på banen med 102 landskampe og en lang karriere i Udinese og Fiorentina i rygsækken. Foto: Annelene Petersen
Tomme Bechmann lagde først støvlerne på hylden for sin professionelle karriere i januar. Fredag aften viste han, at målnæsen stadig er der med to kasser. Foto: Annelene Petersen
Michael Gravgaard havde overtaget anførerbindet fra Stig Tøfting. Og den nuværende direktør i Randers FC strøede om sig med lange afleveringer fra bagkæden. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce