Annonce
Sport

Landskamp i Arena Randers: Håndboldens Golden League kommer til Randers

Pressefoto
Lørdag 3. oktober 2020 indtager kvindelandsholdet den nye multiarena for at spille EM-forberedelse mod Montenegro.
Annonce

Håndbold: Hos Randers Eventsekretariat er glæden stor over, at det til trods for en tid med corona er lykkedes at kunne præsentere internationalt tophåndbold i den nye hal.

- Det er netop sådanne begivenheder, vi gerne vil præsentere flere af i Randers. Det er en målrettet indsats i kommunens eventstrategi. Når det lykkedes som i dette tilfælde, skyldes det vores gode dialog og samarbejde med både DHF - Dansk Håndbold Forbund og Arena Randers, siger eventchef Mette Bertelsen.

Den nye multiarena kan samle 4000 siddende tilskuere til en sportskamp, men på grund af corona-restriktionerne vil der til kampen mod Montenegro kun blive plads til 500 tilskuere, og derfor er der allerede udsolgt.

Golden League er en såkaldt 4-nationers turnering, der bruges til at forberede holdene op til det kommende EM i december. Udover Danmark og Montenegro deltager Norge og Frankrig, der også møder hinanden i Arena Randers 3. oktober. Golden League spilles i dagene 1. til 4. oktober med kampe i både Randers, Horsens og Viborg.

Fakta

Kampdag i Arena Randers, lørdag 3. oktober 2020

kl. 13.45: Norge-Frankrig,

kl. 16.00: Danmark-Montenegro

Den nye landstræner Jesper Jensen har udpeget 19 danske spillere til turneringen, der er hans første efter indtrædelsen i trænersædet. Kampene i Golden League er håndbolddamernes første på dansk grund siden juni 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce