Annonce
Randers

Langå Skole vil gøre børn til sikre cyklister

Esther, Magnus, Victoria og Silke fra 2. A på Langå Skole er klar til at cykle til og fra skole i september måned. -Det bliver sjovt at være med i kampagnen og cykle sammen med alle mine venner til skole, mener Silke. PR-foto: Randers Kommune
Annonce

Langå: Esther, Magnus, Victoria og Silke fra 2. A på Langå Skole deltager i den landsdækkende kampagne "Alle Børn Cykler", der ruller i september på skoler i hele Danmark. Langå Skole har tilmeldt alle klasser til motionskampagnen, og skolen vil inddrage cyklen i flere fag i kampagneperioden.

- Cyklen er et fremragende middel til at gøre undervisningen på skolen aktiv, spændende og vedkommende. Derfor er det oplagt at udregne bremselængder, lave matematik- og danskopgaver på cykel og lære om trafikregler i idrætstimerne, når mange elever kommer på to hjul til skole i september, siger Majken Vestergaard, færdselskontaktlærer på Langå Skole, i en pressemeddelelse.

Alle Børn Cykler er en børnemotionskampagne, der ruller fra 2. -15. september. Formålet er at få så mange børn som muligt til at cykle mere. Kampagnen får hvert år over 100.000 skoleelever i hele Danmark op på cyklerne. Den arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden. Randers Cykelby støtter kampagnen ved at uddele lokale præmier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce