Annoncørbetalt indhold

Lang tur hjem til jul?: Sådan bliver rejsen underholdende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi nærmer os julen, og det betyder uundgåeligt, at der er utrolig mange danskere, der skal ud og rejse for at komme hjem til familien til jul. Det betyder fyldte toge, fyldte busser og en del ventetid. For der er nemlig mange, der har en hverdag langt væk fra deres oprindelige familie. Går turen eksempelvis fra København til Jylland? Så kan man naturligvis regne med at få en ganske lang tur på sådan en strækning. Er du også en af dem, der så heldig at skulle transportere dig over lange afstande hjem til jul? Så er det sikkert noget, du ikke just ser frem til. Det bliver selvfølgelig dejligt at se familien. Men tog- eller bus-turen gad du vel godt slippe for. langt transport ved juletid er ubekvemt, fordi der er mange, der skal afsted på samme tid, men så er det også tit utrolig kedeligt at transportere sig i så lang tid. Men hvad hvis vi fortalte dig, at du sagtens kan få timerne til at flyve afsted i et tog eller på en bus. Der er nemlig utrolig mange måder, du kan holde dig beskæftiget i ventetiden før ankomsten til familien. Og det sagtens være både spændende og underholdende. Er du stadig en smule i tvivl om, hvordan du skal få rejsetiden til at gå lidt hurtigere? Så kommer her en liste med en række underholdende aktiviteter til dig, der har en lang tur hjem til jul. Så bliver det jul, før du aner det.


Annonce

En hæsblæsende togrejse?

Hvis du for eksempel kører med bus eller tog, så er det nok ikke noget, du forbinder synderligt med spænding og adrenalin. Men faktisk så er der en måde, hvorpå du kan få en særdeles hæsblæsende togrejse. Dette kan du opnå ved hjælp af Mr Green, hvor du kan spille på hundredvis af forskellige spilleautomater online. Så bliver togturen mod familien pludselig lidt mere spændende.


Grib en lydbog

Det kan ikke altid være lige komfortabelt at hive en bog frem, når du transporterer dig selv. Og måske kan det være, du slet ikke har for vane at læse bøger i det hele taget. Her burde du virkelig overveje lydbøger. Det er blot at hente en app på telefonen og stikke høretelefonerne i. Så kan du synke hen i en anden verden på den ellers kedelige tog- eller bus-tur.


Genbesøg de musikalske minder

Hvis du er en af de mange mennesker, der har en musikstreamingtjeneste til rådighed, så kunne dette også være et bud: Genbesøg dine musikalske minder, nu når du har tiden. Du har sikkert flere artister og albummer, der har været med til at forme dig og din smag. Brug timerne på at være lidt nostalgisk for en gangs skyld.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.