Annonce
Randers FC

Langskudsmål knækkede U17-talenter kort før tid

Randers Freja FC-spillerne var for tøvende i spillet med bolden mod Vejle, vurderer cheftræner, Michael Ravn. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC's U17-hold tabte onsdag 1-0 til Vejle på udebane efter en langskudsscoring til allersidst.
Annonce

Randers: Randers Freja FCs U17-drenge var onsdag aften på en svær opgave ude mod Vejle, som i de to seneste runder har slået store klubber som FC Midtjylland og Brøndby IF.

Derfor var det ekstra ærgerligt for kronjyderne, at et flot resultat gled dem af hende et minut før tid, hvor hjemmeholdets Wahidullah Faghir klappede bolden i kassen fra 18-20 meter til resultatet 1-0.

- Det var et bittert nederlag, fordi det var en så jævnbyrdig kamp. Det var helt lige i både første og anden halvleg, hvor der var et par løse chancer i hver ende, selvom det generelt var meget chancefattigt. Det blev en lukket kamp, hvor defensiven var i kontrol for begge hold, siger Michael Ravn, cheftræner for Randers Freja FC.

Overordnet set var indsatsen godkendt, mener træneren, men der var alligevel ét område, hvor der er plads til forbedring.

- Vi skal være bedre til at have modet til at turde spille bolden i anden halvleg, hvor kampen egentlig havde sat sig, og der var plads til det. Der fik vi ikke sat nok spil sammen med bolden, selvom vi faktisk havde snakket om det, siger Michael Ravn.

Et lyspunkt var dog, at der blev plads til debut for U15-spilleren Filip Bundgaard Kristensen, som kom ind et kvarter før tid, og efter cheftrænerens vurdering leverede angriberen en godkendt indsats.

Men det var ikke nok til at ændre kampbilledet, hvor resultatet på 1-0 til Vejle betyder, at Randers Freja FC ligger fjerdesidst i U17-ligaen.

Det kan dog ændre sig på lørdag, hvor kronjyderne gæster Lyngby IF, som er tre point dårligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce