Annonce
Favrskov

Lars Hannibal og Michala Petri i Glenstrup Kirke

Michala Petri og Lars Hannibal kan høres den 27. februar i Glenstrup Kirke. Pressefoto
Annonce

GLENSTRUP: Glenstrup Kirke er i færd med at gøre klar til den årlige kirkekoncert, som denne gang byder på en aften med musikerne Lars Hannibal og Michala Petri. Det er således et par internationalt erfarne navne fra den klassiske musikscene, der kommer på besøg torsdag den 27. februar, men det bliver en koncert, hvor alle kan være med, uanset hvilket kendskab man i forvejen måtte have til klassisk musik.

Guitaristen Lars Hannibal og blokfløjtevirtuosen Michala Petri har gennem 25 år udviklet en ligefrem og uhøjtidelig koncertform, hvor de ikke bare spiller værker af de store mestre, men også introducerer musikken og guider publikum til en forståelse af hvert enkelt værk. Med på programmet er musik af blandt andre Carl Nielsen, Vivaldi, Bach og Händel samt afstikkere til musik fra andre dele af verden.

Billetter til koncerten med Petri/Hannibal Duo sælges på himmerlandsbilletten.dk. Det er Glenstrup og Skjellerup Menighedsråd, der står bag arrangementet i samarbejde med Lokalrådet for Glenstrup, Handest og Holmgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce