Annonce
Randers

Populære folkemusiker på udendørsscenen: Lars Lilholt kommer til Randers Festuge 2020

Lars Lilholt Band sørgede for den gode stemning ved Randers Festuge i år, hvor Amtsavisens anmelder var særdeles begejstret for det musikalske indslag. Arkivfoto: Annelene Petersen
Lars Lilholt Band er seneste nyhed til Værkets Amfiscene under Randers Festuge 2020. Den populære folkemusiker tager sit band og sine kendte sange med på udendørsscenen og skruer ifølge arrangøren helt op for stemning og fællessang.
Annonce

Randers: Det kan godt være, at sommeren virker fjern her i december måned, men der er god grund til at føle sig en smule sommerlig nu, hvor Værket allerede kan løfte sløret for endnu et stort, dansk navn på den udendørs Amfiscene under årets Randers Festuge – nemlig Lars Lilholt Band.

Lørdag 8. august næste år fylder den erfarne musiker og sangskriver således Værkets udendørsområde med alle de store hits, der har indskrevet sig i den danske folkelighed og sangskat gennem mere end tre årtier med sange som 'Kald Det Kærlighed', 'Den Hvide Dværg', 'Café Måneskin' og mange flere.

Lars Lilholt Band

Værkets Amfiscene.

Lørdag 8. august 2020 klokken 21.00.

Arrangør: Værket

Ståpladser.

295,- inkl. gebyr.

Annonce

Noget at leve op til

I 2019 tog Værket sin udendørs Amfiscene i brug for første gang i flere år og bød på comedy af Anders Matthesen, familieaktiviteter og masser af musik med blandt andre Hjalmer og Randers Big Band.

Lars Lilholt Band tog hul på ugens folkelige festligheder på udendørsscenen med en fantastisk koncert, der også begejstrede Randers Amtsavis’ anmelder:

”Vi ved da også allesammen, hvad han står for, når han giver los: høj musikalsk kvalitet, sprudlende performance, samhørighed med publikum - og stribevis af syng-med-sange fra et bagkatalog skabt over de sidste næsten 40 år,” som vi skrev dengang.

Annonce

Makkeren allerede offentliggjort

Med fredagens annoncering skriver Lars Lilholt sig på plakaten til et foreløbigt festuge-program, der også byder på Dalton-makker og kollega Johnny Madsen med fuldt band, og det giver ifølge Værket god grund til at glæde sig til august 2020.

- Lars Lilholt Band er en stærk tilføjelse til Værkets Amfiscene, som vi er meget glade for at dele med alle i dag, udtalte Værkets musik- og teaterchef, Mikael Qvist Rørsted, i en udsendt erklæring fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce