Annonce
112

Lastbil med storskrald brød i brand midt i villakvarter

En storskraldsbil fra Marius Pedersen brød mandag eftermiddag i brand på en villavej i Neder Hornbæk. Foto: Beredskab & Sikkerhed Randers
Brandfolk måtte mandag eftermiddag rykke ud til Neder Hornbæk, hvor en brand var brudt ud i en lastbil med storskrald.

Randers: Det er stadig uvist, hvad der fik en storskraldsbil til at bryde i brand, mens den kørte rundt i et villakvarter i Neder Hornbæk. Men det var ikke desto mindre, hvad brandfolk fra Beredskab & Sikkerhed i Randers måtte rykke ud til mandag eftermiddag.

Selve alarmen lød klokken 14.11, og da beredskabet nåede frem til Møllevej i Neder Hornbæk, hvor storskraldsbilen fra Marius Pedersen holdt, kunne de konstatere, at der var gået ild i den bagerste del af lastbilen.

- Vi startede med at slukke ilden på den udvendige side, og derefter åbnede vi kassen og fortsatte slukningen indeni, fortæller indsatsleder Christian Nøddelund fra Beredskab & Sikkerhed til Randers Amtsavis.

Han tilføjer, at der på storskraldsbilens lad lå nogle spånplader og noget andet brændbart affald, som af ukendte årsager var brudt i brand.

- Men ilden begrænsede sig til de bagerste meter. Den var ikke i nærheden af førerhuset eller lignende, så den tog ikke så lang til at slukke, siger Christian Nøddelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce