Annonce
Randers FC

Lauenborg er ude mod Esbjerg

Frederik Lauenborg nåede kun ti minutter på banen mod Silkeborg, inden han måtte forlade banen med en hovedskade. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Midtbanespilleren har ikke været på træningsbanen, siden han pådrog sig en hovedskade mod Silkeborg. Han når dermed ikke at være aktuel til efterårets sidste kamp på søndag.
Annonce

Randers: Randers FC må undvære midtbanespilleren Frederik Lauenborg, når holdet på søndag tager imod Esbjerg fB i efterårets sidste kamp.

Frederik Lauenborg måtte forlade banen efter blot ti minutter i udekampen mod Silkeborg i søndags med en hovedskade.

Skaden ser ikke ud til at være alvorlig, men den har alligevel været slem nok til, at han ikke har været på træningsbanen i denne uge.

- På det her tidspunkt af sæsonen kan man godt presse folk igennem en kamp, hvis de døjer med mindre ting. Men når vi taler om en hovedskade, hvor man har fået et slag, tager vi ingen chancer. Det var også derfor, at vi tog Frederik Lauenborg ud af kampen mod Silkeborg med det samme, siger Randers FC-træner Thomas Thomasberg.

Forventningen er, at Frederik Lauenborg er helt klar igen, når Randers FC 6. januar starter træningen efter julepausen.

I hans fravær ligner Vito Hammershøy-Mistrati den oplagte afløser i kampen mod Esbjerg på søndag. Randers FC har dog også mulighed for at rykke Mathias Nielsen eller Simon Piesinger frem på midtbanen som makker til André Rømer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Fortid i den tyske Bundesliga: Cimbria skriver med amerikansk førsteprioritet

Annonce