Annonce
Sport

Lauenborg slipper med skrækken: Forventer hurtigt comeback

Frederik Lauenborg fik et hårdt slag på det ene knæ efter et spark fra FC Midtjyllands Tim Sparv. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Frederik Lauenborg udgik med en knæskade efter 20 minutter i søndagens nederlag til FC Midtjylland. Det ser dog ikke ud til at være alvorligt, og han forventer at være tilbage i træning i denne uge.

Randers: Der var flere ændringer i startopstillingen i søndagens nederlag til FC Midtjylland.

En skade til Nicolai Poulsen og et taktisk valg om at have tre spillere på den centrale midtbane betød blandt andet, at Frederik Lauenborg var tilbage i startformationen mod ulvene.

Frederik Lauenborgs comeback til startopstillingen blev dog kortvarigt. Midtbanespilleren måtte nemlig lade sig udskifte efter 20 minutters spil med en skade i knæet.

- Det skete efter et udspark fra Patrik Carlgren. Der er to spillere, der går op i en hovedstødsduel, hvor den ene er Tim Sparv fra FC Midtjylland. Han header bolden ned i græsset, og her vil jeg så prikke til bolden, men Tim Sparv sparker hårdt til bolden, inden jeg når det, og her rammer han både bolden og efterfølgende mit knæ. Jeg regner ikke med, at det var med vilje.

- Efterfølgende havde jeg svært ved at støtte på benet, og det begyndte at snurre helt ned i tæerne. Det var et meget hårdt slag, men det går heldigvis meget bedre i dag, så jeg forventer at være tilbage i træning allerede i denne uge, siger Frederik Lauenborg til Randers Amtsavis.

Frederik Lauenborg er også blevet testet i knæet, og her er der også gode nyheder til midtbanespilleren.

- Jeg er allerede fået testet korsbånd, ledbånd og menisk, og her er der ikke noget at komme efter, så det er positivt, fortæller han.

Annonce

Tidligere knæskader

Frederik Lauenborg fik et mindre gennembrud i foråret, da Rasmus Bertelsen var cheftræner.

Inden da havde midtbanetalentet døjet med problemer i lysken, der holdte ham ude i flere omgange.

Det er dog ikke de eneste problemer Frederik Lauenborg har haft med skader. Tidligere i karrieren har han nemlig haft skader i korsbåndet.

Derfor ved han også, hvordan det føles at have en alvorlig knæskade.

- Når man har været igennem knæskader før, så har man hurtig en fornemmelse af, hvor alvorligt det er. Det er også betryggende, at det var et slag og ikke et vrid i knæet. Det giver ro i sindet, lyder det.

Frederik Lauenborg har fået spilletid i seks kampe i denne sæson, hvor to af dem har været fra start.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce