Annonce
Navne

Ledende pædagog takker af efter 36 år

Erik Petersen går på pension efter 36 år. Pressebillede
Erik Corfitz Petersen går på pension. Som leder begyndte han med 20 medarbejdere. Han slutter med 400 ansatte. Han har stået i spidsen for flere midtjyske døgninstitutioner gennem tre årtier.
Annonce

Erik Petersen er 66 år og bosat på Djursland. Her er han især kendt for de år, hvor han var chef for Fjellerup Østergaard og Møllebækken. Begge store og anerkendte døgninstitutioner for børn og unge.

Men det er inden for området for voksne med autisme, at Erik Petersen slutter sit arbejdsliv i den specialpædagogiske verden.

Erik Petersen blev uddannet pædagog i 1982 og efter nogle år som afdelingsleder på skolehjemmet Orøstrand begyndte han sit virke på ungdomshjemmet Frøvadsholm i Randers. Derefter fulgte et job på Fjellerup Østergård, hvor han hurtigt avancerede til forstander.

Senere var han med til at opbygge Møllebækken – en døgninstitution under Århus Amt med flere afdelinger på Djursland. Møllebækken overgik til Region Midtjylland i 2007 og blev senere en del af Specialområde Udviklingsforstyrrelser og Fysiske Handicap. Det var en sammenslutning af flere regionale døgninstitutioner, der alle fik Erik Petersen som chef.

Nogle år senere blev specialområdet udvidet med flere institutioner – stadig med Erik Petersen som chef.

Arbejdspladsen hed nu Specialområde Børn og Unge.

For to år siden blev han en del af ledelsen i Specialområde Autisme.

Erik Petersen har gennem hele sit arbejdsliv været respekteret og afholdt af såvel medarbejdere, lederkolleger og samarbejdspartnere såvel som beboere og pårørende.

I fritiden er Erik Petersen en passioneret jæger. Han driver desuden et skov- og landbrug sammen med sin hustru. Parret har fem voksne børn og fem børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce