Annoncørbetalt indhold

Leder du efter nogle sjove aktiviteter, som du kan lave med dit barn?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være, at du virkelig føler, at du har brug for nogle nye idéer til, hvad du kan lave med dit barn. Du vil gerne, at I er ude og lave flere ting sammen, men det kan være svært at få den gode idé, særligt når hverdagen bliver lidt hektisk og der sker meget.


Annonce

Det er her, hvor internettet er en gave, fordi der netop er mange hurtige og gode ideer at finde, og du kan tilpasse dine søgninger efter det, der er mulighed for i din familie. Skal det være billigt? Være hurtigt at komme til? Skal der være mange aktiviteter? Skal det være udenfor? Det kan både være aktiviteter, der kræver lidt mere, men det er også aktiviteter, som I bare kan lave derhjemme og hygge jer med på en regnvejrsdag.


Oplevelser i Danmark

Måske har I også brugt sommeren i Danmark, så I har været rundt omkring og set nogle af de ting, der kan ses. Men I leder efter andre oplevelser børnene, der også kan fungere for hele familien – Sjove oplevelser for børn og hele familien. Det kræver ofte en køretur, hvis I skal opleve ting, som I ikke har oplevet før, fordi I har nok set det meste af det, der er i jeres nærområde. Men en køretur kan også være hyggelig, og hvis det er ”langt” for jeres børn, kan I jo lave små stop undervejs.


Lav en sjov ret sammen

Det er lidt kedeligt for børn at være med til at lave lasagne, selvom det nok godt kan lokke nogle børn. Men hvis du vil lave noget, som børnene også synes er lidt vildt, kan det være en spændende ret eller bagværk, hvor I kan bruge nogle vilde farver. Det kan f.eks. være en regnbue kage eller noget i den dur, hvor børnene får lov til at lave lidt vildere ting og se det ske.


Det gode ved at lave en ret eller bage noget, er også at der kommet et produkt ud af det, og så kan børnene smage det, som de selv har været med til at lave. Hvis det så også har nogle sjove farver, så bliver det endnu mere fedt.


Kreative aktiviteter

Der er uendeligt mange kreative aktiviteter, som du og dine børn kan springe ud i, og det er egentlig bare om at købe ind til det. I kan både lave perleplader, halskæder og bare tegne forskellige ting. Det kan godt være, at det er en af de aktiviteter, som I laver meget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.