Annonce
Navne

Leder med bred erfaring ansat som leder af den nye specialskole

Klaus Viggers, ny skoleleder for samlet specialskole. PR-foto
Ny leder er 52 år og kommer fra en tilsvarende stilling på Vesterbakkeskolen, oplyser Randers Kommune.
Annonce

Randers: I stillingen som skoleleder for den nye specialskole, der vil rumme både Vesterbakkeskolen og Firkløverskolen, som begge nedlægges pr. 1. august 2020, har Randers Kommune netop ansat Klaus Viggers.

Klaus Viggers er 52 år og kommer fra stillingen som skoleleder på Vesterbakkeskolen, hvor han har været leder siden 2015. Fremover bliver Klaus Viggers leder af den fælles ledelse for kommunens samlede specialskole.

- Med Klaus Viggers får vi en skoleleder, der har stor erfaring i forhold til specialskoleområdet. Han er en leder, der har leveret fine resultater i sin nuværende stilling, og som har et stærkt blik for at sætte børnene i centrum og understøtte dem i at blive aktive deltagere i samfundet. Jeg hæfter mig også ved, at Klaus Viggers vil lægge vægt på, at man på de to skoler tør gøre noget andet end det, man plejer at gøre for at udvikle børnene og medarbejderne, siger Jesper Kousholt, skolechef i Randers Kommune.

Annonce

Kræfter forenes

Klaus Viggers bliver leder af kommunens største skole i forhold til antallet af medarbejdere.

- Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for udviklingen af den nye specialskole. Det er en interessant og inspirerende opgave, som jeg ser meget frem til at løse. Jeg forventer mig meget af den nye specialskole, og at vi forener kræfterne til gavn for børnenes udvikling og læring, siger Klaus Viggers.

Skolelederen starter i sit nye job 1. november.

Privat bor Klaus Viggers i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce