Annonce
Debat

Leder på formodninger

Læserbrev: Da jeg læste lederen 7. maj af Axel Præstmark, blev jeg i trist humør. Lederen forholder sig til den af Randers Kommune igangsatte undersøgelse af plejecentrenes arbejde, hvor politikere, forvaltning, ledere og personale bestandigt har ”fingrene på pulsen”, så vi gør et godt arbejde for plejecentrenes beboere. Og viser rapporten, at der er noget, vi skal gøre bedre, bliver det netop belyst og påpeget i undersøgelsen, hvorved vi kan rette fokus på de forhold, som vi skal blive bedre til. Det står vi ved til hver en tid og gør vort ypperste for at blive gode.

Bare Axel Præstmark ville gøre det samme. Hvad med at udføre undersøgende journalistik frem for at bygge lederen på formodninger.

Jeg citerer lederen: Når mikrofonen er slukket, ærgrer Ellen Petersen sig sandsynligvis gul og grøn over de dumpekarakterer, som….

Annonce

Eller dette citat: Hun (Ellen Petersen) forbander garanteret det dårlige resultat langt bort, for det overordnede politiske ansvar ligger hos hende, blandt andre.

Jeg kan oplyse, at jeg hverken ærgrer eller forbander. Jeg står ved mit ansvar, og sammen med udvalget er vi bevidste om, at vi står overfor en kæmpestor opgave, der rækker langt ud i fremtiden. Vi lever længere, og derved bliver flere ældre udfordret med sygdomme og tilstande, som kræver god pleje og omsorg.

Jeg vil gerne stå model til fakta men tager afstand fra en leder, der er bygget op på formodninger om, hvad jeg tror, tænker og mener.

Heldigvis har Randers Kommune dygtige medarbejdere i ældreplejen, der klarer opgaverne professionelt. De og forvaltningen arbejder på højtryk for at beholde deres kollegaer og gerne få nye fremtidige arbejdskammerater ind på deres arbejdspladser.

På tværs af forskellige politiske holdninger er omsorgsudvalget enige om, at rekruttering er en af de allerøverste prioriteter, som vi skal arbejde for i denne byrådsperiode. Men vi har aldeles ikke brug for, at Randers Amtsavis modarbejder os i dette arbejde.

Jeg vil gerne stå model til fakta men tager afstand fra en leder, der er bygget op på formodninger om, hvad jeg tror, tænker og mener.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce