Annonce
Navne

Legater til 15 unge under uddannelse

12 legatmodtagere flankeret af formand for Landboforeningen Kronjylland, Christian Jensen. August Lægdsgaard Madsen, Jeppe Østergaard Andersen og Michelle Hadberg kunne ikke deltage ved overrækkelsen på grund af eksamen. Pressefoto

15 landmænd under uddannelse modtog hver et legat på 5000 kroner på Landboforeningen Kronjyllands generalforsamling mandag 7. juni. Legatmodtagerne skal bruge pengene til alt fra skoleophold og efteruddannelse til it-udstyr og praktikophold i udlandet.

Legaterne uddeles fra Sparekassen Vendsyssels Jubilæumslegat. For at komme i betragtning skal man være ung, initiativrig og en god rollemodel for andre, man skal være fra foreningens område, og man skal være i gang med en landbrugsfaglig uddannelse eller efteruddannelse

Landboforeningen Kronjylland har i flere år haft svært ved at uddele legater, da det har skortet på ansøgninger. Nu nedlægger foreningen og Sparekassen Vendsyssel jubilæumslegatet og er allerede godt i gang efter at have uddelt 75.000 kroner. De sidste 25.000 kroner skal uddeles over de næste to år.

Annonce

- Vi har tidligere haft svært ved at komme af med pengene, da vi ikke modtog nogle ansøgninger. Derfor har vi gjort en indsats for at markedsføre muligheden, og det har hjulpet. I år har vi modtaget 29 ansøgninger. Det er dejligt, at pengene kommer ud at leve og gøre gavn hos de unge mennesker. Det er jo det, de skal, siger Christian Jensen, formand for Landboforeningen Kronjylland.

De 15 modtagere af legatet er:

August Lægdsgaard Madsen

Christian Brock Jensen

Ena Hansen

Esben Precht Jensen

Frederik Berg Olsson

Jacob Laursen

Jeppe Østergaard Andersen

Laust Fisker

Mads Glud Petersen

Maiken Lykke Eriksen

Marius Nørgaard

Michelle Hadberg

Nicolaj Brock Jensen

Rikke Lykke Eriksen

Tobias Bertelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fornem pris til Øster Tørslev-dreng

Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce