Annonce
Østjylland

Legetøj rykker ind i Magasin igen

Lego er med i Magasins kommende afdeling for legetøj. Foto: Benny Nielsen
Stormagasinet i Aarhus fylder hullet op efter BR, der lukkede.

AARHUS: Magasin i Aarhus har altid haft en afdeling for legetøj. Men da BR-kæden lukkede for et års tid siden, ramte det også det århusianske stormagasin. Her stod BR for salget af legetøj.

Nu vender legetøjet tilbage til den store butik på Immervad. På tredje sal åbner en afdeling med 80 legetøjsmærker.

- Vi får en stor afdeling med Lego og et endnu større udvalg af kvalitetslegetøj end tidligere, og så får vi områder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen, fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus.

Ud over Lego vil Magasin få mærker som Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads og Silverlit. 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Udvalget er til børn fra 0 til 12 år. - Der vil være fokus på familiens mindste, og vi vil have mange sjove aktiviteter i løbet af året, første gang i efterårsferien i uge 42, siger Suzan Papuga.

Annonce

Magasin du Nord

Magasin du Nord er Danmarks førende kæde af stormagasiner og grundlagt i 1868 i Aarhus. I 1894 åbnede Hotel du Nord i København, og i dag har Magasin du Nord yderligere tre forretninger i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg samt en onlineshop, magasin.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce