Annonce
112

Letbanebom knækkede i sammenstød med knallert: 33-årig sigtet for sprit- og narkokørsel

Når bommene er nede - som de er på vej til her i Lystrup - så er det en god idé at få stoppet knallerten. Det glemte en 33-årig mandag aften. Foto: Kim Haugaard
En 33-årig mand overså tilsyneladende en letbanebom mandag aften, da han kom kørende på sin knallert i Tranbjerg.
Annonce

TRANBJERG: En jernbanebom måtte give fortabt, efter den mandag aften i Tranbjerg havde et sammenstød med en 33-årig mand på en knallert.

Bommen var mandag aften lidt før klokken 19 i gang med sit job - at holde trafikken væk fra letbanen - da den 33-årige kom kørende mod den i relativt høj fart. Bommen var nede, da letbanen var på vej, og kunne derfor ikke nå at flytte sig, så knallertkøreren kørte direkte ind i den. Den 33-årige væltede ved sammenstødet og landede få meter fra skinnerne, men kom ikke alvorligt til skade. Bommen knækkede til gengæld.

En patrulje fra Østjyllands Politi kom efter sammenstødet til stedet og her fik de hurtigt den mistanke, at den 33-årige var påvirket af både alkohol og stoffer. Alkoholpåvirkningen blev bekræftet af betjentenes alkometer, der viste en promille over det tilladte. En blodprøve skal nu bekræfte det endeligt, ligesom den skal vise om den 33-årige var påvirket af narkotika. Da manden ikke har kørekort, blev han også sigtet for køre uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Mundbind på i forretningerne: Ikke den store forandring, mener butiksejere

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

Annonce