Annonce
112

Personbil kørte ind foran letbanetog: Uheld ved Nørreport bremser letbanen

Uheldet skete i krydset bag toget her - mellem Mejlgade og Nørreport. Foto: Axel Schütt
Et uheld med en personbil har gjort, at letbanen kører med forsinkelser og aflysninger tirsdag.
Annonce

AARHUS: På grund af et uheld ved Nørreport kører letbanens linje L2 tirsdag morgen med både aflysninger og større forsinkelser. Det fortæller Midttrafik på selskabets facebook-side, og det bliver bekræftet af Østjyllands Politi.

- Vi får en anmeldelse om et trafikuheld klokken 8.08, om at letbanen og en personbil er stødt sammen i krydset Mejlgade/Nørreport. Umiddelbart er der ikke sket personskade og kun mindre materiel skade, fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi.

Ifølge politiets første undersøgelser tyder det på at uheldet skete, da bilen kørte ind foran letbanetoget.

Skal man derfor med letbanetogene mellem Odder, Aarhus H, Universitetshospitalet og Lisbjergskolen/Lystrup, så er det en god idé at tjekke Midttrafiks hjemmeside eller rejseplanen - eller overveje en anden transportform. Omkring klokken 8.45 fortalte Midttrafik på sin hjemmeside, at togene igen kunne køre på hele strækningen. Samtidig fortalte de dog, at der ville være aflysninger - især mellem Aarhus H og Mårslet - frem til 9.40, og at man formiddagen igennem skulle forvente større forsinkelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce