Annonce
Randers

Leverer mad til gadedøren for at overleve coronakrisen: Sidste skud i bøssen for Freschy

Nu kan man få bragt mad direkte hjem til ens egen gadedør fra restaurant Freschy på Tørvebryggen. "Vi må nok sige, at dette er sidste skud i bøssen, hvis Freschy skal overleve i disse coronatider", siger indehaverne Marlene Lindskov Mikkelsen og Asker Højlund Pedersen. Foto: Frank Pedersen
Mere en et halvt år med corona og restriktioner har taget hårdt på Freschy på Tørvebryggen. Som et sidste forsøg på at overleve tilbyder restauranten nu at levere mad direkte hjem til kunderne.
Annonce

Randers: - Vi må nok sige, at dette er sidste skud i bøssen, siger indehaverne af restauranten Freschy på Tørvebryggen, Asker Højlund Pedersen og Marlene Lindskov Mikkelsen, om årsagen til, at det nu er muligt at få leveret mad fra Freschy direkte til ens egen gadedør.

Når Asker Højlund Pedersen og Marlene Lindskov Mikkelsen kalder tiltaget for det sidste skud i bøssen, skyldes det, at coronasituationen med dens restriktioner har været hård ved parrets restaurant.

- Vi er gået fra at have en rigtig god forretning med mange gæster til en dårlig. Selv om vi har haft åbent hele tiden med takeaway, oplever vi, at folk er angste over hele linjen i forhold til at gå ud og spise eller bare hente takeaway. En stor del af vores kundegrundlag er simpelthen forsvundet, siger Asker Højlund Pedersen, der fortæller, at Freschy nu er nede på 40 procent kunder i forhold til tiden før corona .

- Derfor håber vi med dette tiltag, hvor kunderne kan bestille maden på vores hjemmeside og få det bragt ud, at få nogle af vores faste kunder tilbage, siger Marlene Lindskov Mikkelsen.

Parret fortæller, at Freschy indtil videre har været reddet af diverse kompensationsordninger samt at de derudover har prøvet flere tiltag under coronaen for at få kunderne tilbage. Men hvis levering til døren ikke giver den tiltrængte effekt, er det ikke sikkert, at Freschy overlever.

- Vi brænder for det her sted og vi havde en tro på, at nu ville omsætningen i restauranten begynde at stige, men sådan er det ikke gået. Og jeg må indrømme, at det sgu’ gør ondt at se det smuldre efter, vi havde opbygget stedet her med mange glade og tilfredse kunder, siger Asker Højlund Pedersen.

Han fortæller, at levering til døren vil ske i en radius af syv kilometer, så ordningen kommer til at dække Randers med yderområder som eksempelvis Romalt og Hornbæk.

Annonce

Udbringning med værnemidler

Udover at have investeret i en ny bil, der er indrettet til udbringning af varm mad, har Asker Højlund Pedersen og Marlene Lindskov Mikkelsen ansat tre chauffører til opgaven.


Derfor håber vi med dette tiltag, hvor kunderne kan bestille maden på vores hjemmeside og få det bragt ud, at få nogle af vores faste kunder tilbage.

Marlene Lindskov Mikkelsen. medindehaver af restaurant Freschy


- Chaufførerne vil selvfølgelig være udstyret med diverse værnemidler som eksempelvis mundbind, så det bliver så sikkert som muligt både for kunden og chaufføren, siger Asker Højlund Pedersen og tilføjer, at betalingen vil kunne ske med enten kontanter eller via mobilpay ved modtagelsen.

Han fortæller, at i forhold til selve leveringen vil den blive tilpasset andre ordrer, men at der maksimalt vil gå 45 minutter, fra man har afgivet ordren på hjemmesiden, og til maden er ved ens gadedør.

- Der er ikke et minimum med hensyn, hvor meget der skal bestilles for at få det leveret. Om det så er en enkelt pizza, bringer vi den gerne ud, siger Asker Højlund Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Alle har brug for omsorg og nærhed

Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Randers

Dagens lokale coronatal: Faldende smittetryk i alle fem kommuner

Annonce