Annonce
Randers

Lifeshelter tog prisen foran blandt andet Amtsavisen

Jacob Christensen, Lifeshelter, blev hædret med Årets Paul Harris Rotary Pris . Foto: Annelene Petersen

Randers: Randers Amtsavis var i centrum hele to gange under det festlige prisshow torsdag aften. Udover at være medstifter og uddeler af prisen Årets Vækstvirksomhed, var avisen også nomineret i en af de øvrige kategorier, nemlig Paul Harris prisen, der uddeles af byens rotary-klubber.

Prisen gives til projekter, som med tid, økonomi og passion bidrager til, at andre får det bedre. Eller kort sagt projekter, hvis bagmænd- og kvinder har hjertet på rette sted.

Amtsavisen var nomineret for sin centrale rolle i Randers Julehjælp, som siden 2013 har hjulpet børn fra familier med ondt i økonomien til en god og glædelig jul. De to øvrige nominerede var Randers Freja Para Atletik samt virksomheden Lifeshelter. Og det var sidstnævnte, som løb med sejren.

Lifeshelter har med sine shelters forbedret livet for flygtninge i lejre verden over. De randrusianske shelters fungerer både som boliger og som klasselokaler og bidrager således til en både mere værdig og meningsfyldt hverdag for lejrenes beboere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce