Annonce
Læserbrev

Lige før "lukketid" for Visit Randers?

Annonce

Læserbrev: Havde 1. oktober den glæde at deltage i et debatmøde hos Memphis Manison om, hvornår Visit Randers skal lukke ned. De mange fremmødte var af en helt anden mening, og godt det samme.

Men svært kan det blive, når vores folkevalgte byråd mener noget andet. Og hvorfor så det? Bor de ikke her i byen, og vil de ikke arbejde for, at vi har et stærkt DNA, der er værd at være stolt af?

Vi er mange her i byen, borgere/erhvervsliv, som er bekendt med, hvor meget vi de seneste mange år har mistet. Der kan være mange årsager, men hvorfor skal det hele være afvikling? Der må da også være en udvikling.

Læser i avisen torsdag, at Team C.F. Møller i Aarhus er valgt til at "sende byen til vandet". Det kan vi heller ikke finde ud af selv.

Mit forslag er: Kom i arbejdstøjet, alle kræfter skal i spil. Visit Randers gør det allerede. Flere skal på holdet, byrådet, erhvervslivet, cityforeningen og gerne alle andre, der tænker positivt om Randers by og omegn.

Der var engang et motto: "Zonen kysser konen, Falck redder alt". Hvis de fortsat er i Randers, hvis de ikke bliver nedlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce