Annonce
Randers

Tragisk ulykke: Lille dreng død under leg i skoven i Fussingø

En seks-årig dreng døde torsdag eftermiddag, da han under leg i en brændestabel ved Fussingø, fik træstammer over sig. Billedet stammer ikke fra ulykkesstedet. Arkivfoto: Andreas Hagemann Bro/Ritzau Scanpix
Den seks-årige dreng legede torsdag eftermiddag i en brændestabel og fik træstammer over sig, oplyser vagtchefen fra Østjyllands Politi.

Fussingø: En seks-årig dreng døde torsdag eftermiddag, da han under leg med en forælder var kravlet op i en brændestabel i skoven i Fussingø. Brændestablen kom i bevægelse og ramte drengen.

Alarmcentralen modtog opkaldet torsdag eftermiddag klokken 14.22.

- Det er dét, vi kalder en rigtig tragisk ulykke. Det er ikke nogens skyld, det er ikke på grund af dumhed, forsætligt eller ulovligt. Det er rent og skært uheld, at det sker. Drengen fik træstammer over sig og døde, siger vagtchef, politikommissær Jens Rønberg, Østjyllands Politi, der oplyser, at familien stammer fra Randerskanten.

Ulykken skete ifølge Østjyllands Politi ved Vasevej i Fussingø.

Den ene af forældrene til den 6-årige dreng var til stede, da ulykken skete, og begge forældre modtager krisehjælp.

Efter ulykken er politiets fokus på at tage sig af forældrene, samtidig med, at det skal kortlægges, hvordan ulykken nærmere er sket. Politiet har ikke yderligere oplysninger, før resultatet af undersøgelserne er klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce