Annonce
Østjylland

Lillebror Lilholt gæster Cafe Grenaa

Kristian Lilholt (tv) gæster Cafe Grenaa med sine to musikalske legekammerater. Pressebillede

Søndag 8. oktober lægger Kristian Lilholt sin musikalske vej forbi den sociale cafe i Markedsgade

Annonce

Grenaa: Selv om det utvivlsomt er storebror Lars, der er løbet med de store overskrifter hos familien Lilholt, så er Kristian Lilholt også en ganske dygtig musiker og entertainer. Det kan man opleve ved selvsyn, når han sammen med sine faste legekammerater Ida Friis Virenfeldt og bassisten Lasse Jørgensen gæster Cafe Grenaa søndag 8. oktober.

Om Ida fortæller Kristian Lilholt, at han og Lasse Jørgensen drog rundt i landet og afholdt x-faktor, længe før det var opfundet på tv. Langt væk i Nordjylland gik Ida på scenen, og ren magi blev skabt. Siden har de tre turneret land og rige rundt.

Siden Kristian Lilholt forlod sin mere kendte storebror i Lilholt Band og gik solo, er det blevet til 12 soloudgivelser og en bog og dobbelt cd, der udkom i anledning af hans 60 års fødselsdag.

Blandingen mellem Kristians eksperimenterende, melodiøse instrumentalnumre og vokalnumrene med Idas fløjlsbløde stemme garanterer sikkert en god musikoplevelse. Desuden er Kristian historiefortæller og entertainer, hvilket han utvivlsomt vil give eksempler på i Grenaa.

Koncerten er kommet i stand via et solidt benarbejde fra de frivillige i cafeen, der sammen med Kristian Lilholt gennem et stykke tid har arbejdet på at få sangeren forbi Cafe Grenaa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce