Annonce
Navne

Line er Hobros bedste lærling

Kranmekaniker Line Bach Christensen fra Hobro kunne fredag tage en af de eftertragtede statuetter med sig hjem fra prisoverrækkelsen i København. Pressefoto: Søren Malmose
Kranmekaniker Line Bach Christensen fra Hobro var blandt prismodtagerne, da ML-Prisen 2020 fredag 2. oktober blev uddelt i København.
Annonce

Mariagerfjord: Det er 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge.

Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, fandt sted fredag 2. oktober i Industriens Hus i København.

Flere end 200 nyuddannede svende var indstillet til den ærefulde pris. De 25 svende har alle udmærket sig med et 12-tal til svendeprøve og har desuden kvalificeret sig til prisen ved at have stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidste og ved at være gode kammerater og kolleger på deres arbejdspladser.

Annonce

Lyst til fordybelse

Line Bach Christensen fra Hobro har gået på Erhvervsskolerne Aars og været i lære hos Im. Stiholt A/S.

Hun er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Line er omhyggelig og sætter en ære i, at tingene skal være i orden, før kunden får lov til at køre ud af værkstedet. Line har oparbejdet en stor faglighed i kranmekanikerfaget. Line er en god kollega, der er glad og fleksibel og altid giver en hjælpende hånd til sine kolleger. Hun er en inspiration for andre unge – og i øvrigt den første kvinde, der er udlært kranmekaniker.


Jeg har valgt et fag, der interesserer mig, og som giver mig lyst til at fordybe mig.

Line Bach Christensen, kranmekanikerlærling


Selv giver Line følgende bud på, hvorfor netop hun har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede:

- Jeg har valgt et fag, der interesserer mig, og som giver mig lyst til at fordybe mig. For mig er det især hydraulik, der er spændende, så det var fedt, at Im. Stiholdt manglede en kranmekanikerlærling.

Der var masser af lovord ved overrækkelserne af statuetterne ved fredagens arrangement:

- At I er nået hertil i dag skyldes ikke kun, at I har talent, men også at I har vilje, vovemod og evnen til at gøre jer umage. Der er brug for jer, for I er nøglen til vækst og velstand i Danmark, sagde Lone Folmer Berthelsen, næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI.

Lone Folmer Berthelsen benyttede samtidig lejligheden til at takke de virksomheder og skoler, der har uddannet prismodtagerne, og de familier, der har bakket op undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce