Annonce
Randers

Liva er EUX-elev: Det drejer sig om mennesker

- Det er både givende og hårdt at arbejde med sårbare mennesker, mener Liva Sandra Bøttern. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

Randers: På EUX Velfærd drejer det sig om mennesker. Og ifølge EUX-elev Liva Sandra Bøttern er det noget af dét, der gør uddannelsen så fantastisk:

- Det er vildt spændende at arbejde med medicindosering og sårpleje. Og så er det virkelig interessant at arbejde med borgere i alle aldre. Jeg har været hos flere borgere, der er mere end 100 år. Det er så imponerende at høre dem fortælle om, hvad de har oplevet i deres lange liv og samtidig bruge min faglighed til at hjælpe dem med afsæt i lige netop deres livshistorie.

Annonce
- Det er vildt spændende at arbejde med medicindosering og sårpleje. Og så er det virkelig interessant at arbejde med borgere i alle aldre. Jeg har været hos flere borgere, der er mere end 100 år, siger Liva Sandra Bøttern. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

Venner for livet

- Det er både givende og hårdt at arbejde med sårbare mennesker. Derfor er det rigtig vigtigt for mig at have nogle gode klassekammerater at dele mine oplevelser med, siger Liva og uddyber:

- Og så er vi bare blevet virkelig tætte venner i klassen. Lige nu snakker vi om at rejse sammen, når vi bliver færdige. Studenterkørsel giver ikke mening i februar, men en fælles rejse kunne være en fed måde at fejre hinanden på. Og vi får jo elevløn, så det er realistisk at spare sammen til en rejse, slutter Liva med et smil.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Alarm 112

Fire rumænere er anholdt for indbrud og indbrudsforsøg i seks politikredse

Annonce