Annonce
Randers

Liva valgte EUX Velfærd: Jeg drømmer om at blive jordemoder

Liva Sandra Bøttern har valgt EUX Velfærd for at sikre sit faglige fundament bedst muligt. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole

Liva Sandra Bøttern har altid været målrettet og selvsikker i sine valg. Det var også tilfældet, da hun valgte at gå SOSU-vejen, selv om alle vennerne valgte STX. Det var nemlig et helt bevidst skridt på vejen mod drømmeuddannelsen til jordemod

Randers: - Da jeg fandt ud af, at EUX Velfærd fandtes, havde jeg faktisk allerede valgt en SOSU-uddannelse. Så jeg blev vildt glad og troede næsten ikke på, det kunne være sandt. Det er jo helt genialt, at jeg med den her uddannelse både bliver SOSU-assistent og student, fortæller Liva med et stort smil.

Annonce

Ikke nemmest – men bedst

For Liva er der ikke nogen tvivl om, at EUX Velfærd på ingen måde er den nemme løsning. Men hun er en ambitiøs pige med store drømme for sin fremtidige karriere, og hun har valgt EUX Velfærd for at sikre sit faglige fundament bedst muligt:

- Det er til tider hårdt. Nogle måneder har vi seks afleveringer på gymnasieniveau, samtidig med at vi skal passe de erhvervsfaglige fag. Men jeg lærer helt vildt meget både teoretisk, praktisk og personligt, så det er det hele værd, forklarer Liva og uddyber:

- Lige nu drømmer jeg om at blive jordemoder, og derfor er EUX Velfærd på mange måder ideel. For det første har jeg alle de nødvendige fag til at komme ind, og samtidig får jeg en praksiserfaring, som jeg ikke ville have fået med en STX.

Et solidt sikkerhedsnet

For Liva er EUX Velfærd ikke bare et springbræt til drømmeuddannelsen. Det er i lige så høj grad et solidt sikkerhedsnet, som betyder rigtig meget for hendes kontrolgen:

- Jeg har altid drømt om at blive jordemoder. Men selv hvis jeg ændrer mening, kan jeg bruge min EUX-uddannelse til rigtig meget, fordi den giver adgang til så mange videregående uddannelser. Og i dag snakker man så meget om, at alle skal have en uddannelse at falde tilbage på. Med EUX Velfærd får jeg ikke bare en adgangsgivende ungdomsuddannelse, jeg bliver faglært SOSU-assistent og vil altid have dét at falde tilbage på.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce