Annonce
Randers FC

Se højdepunkterne: Det blev heller ikke en sejr over Brøndby denne gang

Brøndby slog søndag Randers med 2-0 på hjemmebane i Superligaen.

Brøndby vandt søndag med 2-0 på hjemmebane over Randers i Superligaens mesterskabsspil.

Med sejren er Brøndby nummer to med ét point færre end FC Midtjylland, der først spiller mandag. Randers forbliver på sjettepladsen med 33 point.

Hjemmeholdet lykkedes meget af tiden med at flytte bolden hurtigt op på sine boldsikre angribere, hvorfra bolden blev spillet bredt til de offensive wingbacks.

Randers forsøgte at udnytte de huller, det skabte på siderne af Brøndbys midterforsvar, men det var uden samme succes.

Kampens første store chance tilfaldt Brøndby i det 26. minut, da et indlæg fandt en helt fri Morten Frendrup, der afsluttede med en kontrolleret flugter over mål.

Syv minutter senere var det Randers-angriberen Marvin Egho, der modtog et indlæg i feltet, men han fik ikke ordentligt træf på sit hovedstød.

Fire minutter før pausen blev Randers fanget på hælene, og Brøndby-angriberen Mikael Uhre blev sendt i dybden og sparkede 1-0-føringen i kassen.

I det 49. minut var Randers-forsvarsspilleren Simon Piesinger ved at sende bolden i eget net efter et hårdt indlæg, men gæsterne slap med skrækken.

Midtvejs i halvlegen kom Randers' midtbanespillere Tosin Kehinde og Mathias Greve til to gode afslutninger, men begge forsøg havnede over mål.

I det 78. minut blev kampen afgjort, da Brøndby-angriberen Simon Hedlund blev spillet dybt i venstre side. Han lagde den uselvisk på tværs til midtbanespilleren Anis Ben Slimane, der sparkede bolden sikkert i nettet til slutresultatet 2-0.

Læs om kampen minut for minut i livebloggen herunder.

Brøndbys Josip Radosevic under superligakampen mellem Brøndby IF-Randers FC på Brøndby Stadion søndag den 25 april 2021. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce