Annonce
Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Onsdag var i alt syv politikredse involveret i en storstilet politiaktion, hvor 21 personer blev anholdt. Ni af dem bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Onsdag blev 21 personer anholdt efter en storstilet antiterroraktion rundt i hele landet. Ni af dem bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør i København. Du kan følge med i forløbet her.

Syv politikredse var onsdag involveret i en omfattende antiterroraktion, hvor 20 adresser rundt om i landet blev ransaget af politiet. Som følge heraf blev 21 personer anholdt.

Ni af de 21 - heraf syv mænd og to kvinder - bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør. Otte af dem bliver sigtet for den mest alvorlige terrorbestemmelse i straffeloven, paragraf 114, stk. 1. Hvis de kendes skyldige, kan de risikere fængsel på livstid.

Du kan følge med i forløbet i livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Køber af Kongens Ege-lejlighed savner svar: - Vi får ikke noget at vide

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce