Annonce
Sport

Skanderborg Aarhus' sæson slut efter nederlag: Det er marginalerne, der er imod os i dag

Thomas Arnoldsen havde sidste eller næstsidste hånd på ti scoringer mod Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborg Aarhus var i store dele af kampen det bedste hold, men til sidst var det Bjerringbro-Silkeborg, der kunne sikre sig pladsen i semifinalen.

HÅNDBOLD: Skanderborg Aarhus har haft en sæson over al forventning, og den kunne krones med en plads i semifinalen. Det krævede dog, at man slog Bjerringbro-Silkeborg i Ceres Arena.

Og i sådanne situationer har man brug for det hele, og det virkede det egentlig også til, at Skanderborg Aarhus havde i store dele af kampen. Holdets helt store oplevelse denne sæson Thomas Arnoldsen var i enormt spilhumør.

Den fløj i målet fra alle etager og vinkler. Oveni det var han i stand til at sætte sine holdkammerater op med bravur, og derfor var det også en meget skuffet Thomas Arnoldsen efter kampen.

Annonce

- Jeg synes, vi har meget svært ved at løse seks-mod-seks. De er fire kæmpestore i midtblokken, men når vi kommer over i syv-mod-seks, fungerer det bedre. Vi får nogle lette scoringer, hvor vi ikke bruger mange kræfter, siger Thomas Arnoldsen.

- Det er marginalerne, der er imod os i dag. Vi brænder et straffe med fem minutter igen og bliver mødt af en tvivlskendelse i den anden ende. Så ja, det er de små ting, der kommer til at afgøre det til sidst, og det er bare pisse irriterende.

Netop dommerduoen blev et stort samtaleemne efter kampen, hvor flere i hallen stillede spørgsmål til, om man måske skulle have en ekstra dommer - specielt i kampe, der har så stor betydning, som den havde i dag.

- Dommerne står jo også under maksimalt pres i dag, og hvis man kigger kampen igennem, dømmer de sikkert fint. Men jeg synes, der er nogle kendelser især i første halvleg, der går Bjerringbro-Silkeborgs vej, som jeg ikke føler, de dømmer i vores ende, men sådan er det jo en gang i mellem, siger Thomas Arnoldsen.

Skanderborg Aarhus er et af Herreligaens yngste mandskaber, og alligevel formåede de at slutte grundspillet af på en fjerdeplads, og nu blev endestationen så slutspilsgruppen med to nederlag til Bjerringbro-Silkeborg og et til GOG.

Og selvom man måske kunne fristes til at tro, at et så ungt et mandskab ville have svært ved at tackle en kamp af den størrelse, kampen havde i dag, så skal man tænke om igen.

Hvordan synes du, I tackler kampen mentalt taget dens betydning i betragtning?

- Jeg synes, vi tackler det rigtig godt. Vi er bagude i store dele kampen og kommer tilbage. Og så burde vi nok have vundet den til sidst. De sidste 10-15 minutter kører det for os. Vi har hele hallen i ryggen, og tændingen er der også, siger Thomas Arnoldsen.

Sådan skulle det dog ikke gå for det østjyske mandskab, der nok på grund af marginalerne og en hvis rutine hos modstanderne, måtte se sig slået 24-27.

Det betyder, at sæsonen resultatmæssigt er endegyldigt slut for Skanderborg Aarhus, men hvis man ikke kan holde tanken ud om at skulle vente til efter sommerferien med at se holdet i aktion igen, spiller de sæsonens sidste kamp på udebane mod GOG i næste weekend.

Herrehåndboldligaens slutspil, 4. runde

Skanderborg Aarhus Håndbold - Bjerringbro Silkeborg 24-27 (11-13)

Skanderborg Aarhus: Thomas Arnoldsen 5, Lars Skaarup 3, Morten Balling 3, Morten Hempel Jensen 3, Mathias Bitsch 3, Hakun West Av Teigum 2, Frederik Arnoldsen 2, Thor Christensen 2, Kristian Bonefeld 1

Bjerringbro-Silkeborg: Jacob Lassen 6, Jeppe Gade Nielsen 4, Mads Kjeldgaard Andersen 4, William Bogojevic 3, Alexander Lynggaard 3, Aksel Horgen 2, Henrik Tilsted 2, Ludvig Hallbäck 1, René Toft Hansen 1.

Udvisningsminutter: Skanderborg Aarhus: 4, Ribe Esbjerg: 2.

Redningsprocent: Skanderborg Aarhus: Kristoffer Laursen 26,1 % (6/23), Salah Boutaf 25 % (3/12). Bjerringbro-Silkeborg: Johan Sjöstrand 26,7% (4/15), Mikkel Møller Løvkvist 18,8% (3/16)

Kampen undervejs: 4-3, 7-7, 10-10, 11-13, 14-15, 16-18, 23-22, 24-24, 24-27.

Du kan genlæse Stiftens liveblog fra kampen herunder:

Annonce
Randers For abonnenter

Nogle glæder sig, andre er bekymrede eller frustrerede: Borgere samler underskrifter mod Ringboulevardens forlængelse

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kunne ikke fordrage den slags musik som barn: Nu scorer han endnu en pris

Sport For abonnenter

Hornbæk ånder DB og Helsted i nakken efter sent sejrsmål: - Det er skæbnens ironi, at de afgør det

Randers

Cyklistformand: Dejligt med ny cykelrampe, men hvorfor skal anlægget endnu engang tage mest hensyn til bilisterne?

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers Kommune: Tre lejligheder er blevet solgt

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Randers

Nyt kropas byder på særlig overraskelse og lille gimmick: Hvidsten Kro er kommet i fint selskab

Randers FC For abonnenter

Det er fedt med flere på stadion, men dukker de også op i modgang, og når der ikke er fodbold til en flad 20'er?

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Annonce