Annonce
Randers

Alarmen afblæst: Livsfarlig medicin havde forputtet sig hos dyrlæge

Foto: Daniel Schoenen/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Østjyllands Politi kunne fredag eftermiddag afblæse alarmen efter en oprindelig melding om, at meget stærk medicin var blevet stjålet fra en dyrlæges bil.

Randers: Som det fredag eftermiddag fremgik på amtsavisen.dk, meddelte Østjyllands Politi, at der på et tidspunkt løbet af de seneste to dage fra en dyrlæges bil var blevet stjålet livsfarlig medicin. Et tyveri, som blev anmeldt til Østjyllands Politi fredag formiddag, og som ordensmagten tog meget alvorligt.

Ifølge anmeldelsen drejede det sig om en taske med en flydende variant af præparaterne Ketaminol og Nerfasin (Xylazin) med en dosis, der er flere gange stærkere end normalt. Mistanken gik på, at tasken måtte være blevet stjålet, mens dyrlægen var på besøg ved forskellige adresser i Randers.

Men som Østjyllands Politi omkring klokken 15 fredag eftermiddag kunne fortælle på Twitter:

"Efterlysningen af den farlige medicin er aflyst. Lægen har nu fundet sin taske, som havde forputtet sig blandt nogle af hans ting. Vi er glade for, at medicinen alligevel ikke var havnet på gaden."

Det var da også lidt af et mysterium, hvordan og hvornår tyveriet skulle være foregået, da der ikke var tegn på indbrud i dyrlægens bil.

Om dyrlægen nu skylder kvajebajer til Østjyllands Politi, melder historien ikke noget om. Men med dyrlægens metier in mente, kunne det jo i givet fald passende blive en elefantøl.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce