Annonce
Randers

Lokal erhvervsmand sælger succes-firma

Andreas Dirksen har solgt onlineboghandlen Plusbog.dk til Freeway Holding Aps, der blandt andet driver dating.dk og trendsales.dk. Foto: Lars Rasborg

Den succesfulde onlineboghandel Plusbog er blevet solgt til Freeway Holding Aps, der blandt andet står bag dating.dk og trendsales.dk.

Randers: For to uger siden kunne du i Randers Amtsavis læse et portræt af den randrusianske erhvervsmand Andreas Dirksen, hvor han fortalte om sit hjertebarn: Den succesfulde onlineboghandel Plusbog. Nu har Andreas Dirksen besluttet at sælge sin virksomhed til Freeway Holding Aps, som i forvejen ejede en del af aktierne i selskabet. En beslutning, der ikke har været let at træffe.

- En stor beslutning tager lang tid om at modnes, og det var først for få dage siden, at jeg traf den endelige beslutning om at sælge samtlige aktier i Plusbog til Freeway, fortæller han og uddyber:

- Jeg havde i sidste måned ti års jubilæum for samarbejdet med Freeway, og den slags milepæle sætter tanker igen, og i den forbindelse blev jeg enig med mig selv og min familie om, at det var et godt tidspunkt at prøve noget andet.

Andreas Dirksen har dermed overdraget nøglerne til Plusbogs kontor i Viborg til de nye ejere, og det er en speciel følelse, fortæller han.

- For første gang i ti år behøver jeg ikke at være online og tilgængelig døgnet rundt. Jeg kan ødsle med tiden, og det har jeg tænkt mig at gøre. Jeg trænger til en rigtig lang ferie, og derfor har min kone og jeg planer om at leje en autocamper i New Zealand og bare cruise rundt, fortæller han og tilføjer, at konen, Mette Fruensgaard, som hidtil har været ansat som kommunikationschef hos Plusbog, ligeledes er stoppet i firmaet.

Annonce

Nyt eventyr venter

Andreas Dirksen nyder endelig at have en tom kalender, men han lægger ikke skjul på, at det er også noget, der kræver tilvænning.

- I ti år har jeg jaget rundt og vidst, hvad jeg skulle hver eneste dag. Så nu skal jeg lære at slappe helt af og bare nyde friheden, siger han.

Selv om Andreas Dirksen formentlig har tjent godt på salget af succesfirmaet har han dog ingen planer om at læne sig tilbage og blive i ferie-tilværelsen resten af sine dage.

- Jeg er iværksætter med stort I, og jeg skal uden tvivl i gang med et nyt iværksættereventyr, når jeg har haft lidt tid til at slappe af, fastslår han og afslører, at han allerede går og tumler med nogle forskellige idéer. Hvad det konkret er, vil han dog ikke løfte sløret for.

- Jeg har flere idéer, og der er intet konkret endnu. Måske ender jeg med at starte noget op fra bunden igen, og måske ender jeg med at købe mig ind i en allerede eksisterende virksomhed. Jeg ved det ikke, men én ting er sikkert, og det er, at mit iværksættereventyr fortsætter. Så det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce