Annonce
Navne

Lokal mand bliver ny forpagter for Den Gamle Stald

Fra 1. januar 2020 skal Kim Thygesen skal svinge gryder og pander i restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum. Først skal der dog svinges hammer og sav, når indretningen skal opdateres i stedets ånd. PR-foto
Det Grønne Museum på Gl. Estrup har fundet den nye forpagter af stedets restaurant Den Gamle Stald. Det blev den lokale Kim Thygesen, der kommer til med både erfaring og nye idéer.
Annonce

Auning: Det var med vemod, at Det Grønne Museum sendte forpagtningen af museets restaurant Den Gamle Stald i udbud, efter at de nuværende forpagtere gennem 12 gode år valgte at opsige aftalen. Heldigvis har interessen været stor for at overtage de gamle avlsbygninger på Gl. Estrup og drive restaurant på madens museum.

I et meget velkvalificeret ansøgerfelt faldt valget på den lokale auningboer Kim Thygesen på 38 år. Han har været kokkeelev på Auning Kro og har i mange år drevet restauranter i Aarhus, hvor han blandt andet har været restaurantchef på Mefisto og medejer af MellemRum, Komfur og RarBar. Og så har han netop for sjette gang opnået en finaleplads til DM for tjenere, ligesom han er på holdkortet på Tjenerlandsholdet.

Annonce

Ny spændende tanker

Direktøren på Det Grønne Museum, Anne Bjerrekær, er glad for valget af den nye forpagter.

- Det er et utroligt CV og nogle meget spændende tanker, Kim Thygesen kommer med i sin ansøgning, siger Anne Bjerrekær.

Kim Thygesen overtager restauranten 1. januar 2020, hvor han står klar til at byde nye og gamle gæster og selskaber velkommen i Den Gamle Stald.

- Jeg føler, at jeg med forpagtningen af Den Gamle Stald endelig kommer hjem. Jeg glæder mig rigtig meget til at byde velkommen til nye gæster udenbys fra og vise dem alt det fantastiske, vi kan med gastronomien og de lokale råvarer her på Djursland. Men jeg glæder mig også til at tage i mod alle de lokale auningboere, der kommer forbi på søndagsgåturen. De vil kunne genkende stedets ånd, men også opleve, at jeg kommer med nye idéer og inspiration, fortæller Kim Thygesen, der bor i Auning med sine to børn og sin hund og ser frem til at kunne tage cyklen på arbejde ad en rute, han kender særdeles godt. Han er nemlig opvokset i Auning og er hele barndommen kommet på Gl. Estrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce