Annonce
Randers

Lokal sportsstjerne tog pis på sin søster: Åbning af burgerbar bød på drillerier, fest og politianmeldelse

Søskendeparret Christina Schmidt og Chris Nielsen sloges om, hvem der skulle være henholdsvis nummer 50 og nummer 51 i køen. Hvis Chris Nielsen virker bekendt, er det fordi han er topscorer i basketklubben Randers Cimbria. Foto: Annelene Petersen

Burgerkæden Carl's Jr. åbnede torsdag en splinterny restaurant i Randers Storcenter.

Randers: Da den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. torsdag formiddag slog dørene op til sin nye restaurant i Randers Storcenter, blev medarbejderne mødt af en lang kø af kunder. Og nej, det var ikke fordi, de mange børn og voksne savlede over muligheden for at fylde sig med burgere, pommes frites og sodavand klokken ti om formiddagen. Men burgerkæden havde på forhånd lovet at forære et års forbrug af burgere til de 50 første kunder, og det havde fået mange til at stå tidligt op - eller helt at droppe nattesøvnen for at sikre sig en plads forrest i køen.

Det var dog ikke alle, der kom tids nok til at få del i et af de 50 gavekort, måtte Christina Schmidt konstatere. Sammen med sin lillebror, basketballspilleren Chris Nielsen, var hun torsdag morgen kørt ud til storcentret i håbet om at få fingre i et af gavekortene. Men mens hun parkerede bilen, sikrede lillebror sig plads nummer 50 i køen.

- Jeg blev tidligt i morges gjort opmærksom på, at Carl's Jr. ville uddele de her gavekort. Så jeg ringede og vækkede Chris og sagde, at vi skulle herud. Og så kørte jeg forbi og hentede ham, og kørte ham hen til køen, så han kunne skynde sig at tage en plads til os, mens jeg parkerede bilen. Da jeg kom tilbage, stod Chris bare og grinede og sagde "Du er nummer 51", fortalte Christina Schmidt, der dog tog det hele med et smil, mens hun forsøgte at overtale sin bror til at bytte plads i køen.

- Det kan hun godt glemme. Det er mig, der har plads nummer 50, og jeg kan garantere, at hun kommer til at blive drillet med det her i lang tid fremover, lød det fra en storgrinende Chris Nielsen.

- Altså, du ville slet ikke have været her, hvis ikke det var for mig. Men hvad gør jeg ikke for min bror, supplerede Christina Schmidt, inden hun blev irettesat af brormand med et:

- Hvad gør du ikke for burgere.

Annonce
Morten Winther (tv) og Martin K. Hansen havde siddet foran restauranten hele natten for at sikre sig et af de 50 gavekort på et års forbrug af burgere. Foto: Annelene Petersen

Politiet måtte tilkaldes

Mens søskendekærligheden blomstrede i køens bagende, var trætheden til at tage og føle på hos de forreste. De havde nemlig siddet foran den nye restaurant hele natten.

- Vi kom ved 21-tiden i går, og så har vi siden da drukket øl og spillet lidt musik for at få tiden til at gå. Nu glæder vi os bare til at smage burgerne, fortalte 16-årige Morten Winther og 18-årige Martin K. Hansen, som dog også havde fået en smule søvn.

- Sidst på natten skiftedes vi til at holde vagt her og tage en lur i bilen. Jeg har dog kun sovet tre kvarter, for det blev ret koldt. Vi havde ikke tænkt på at tage sovepose eller dyner med, tilføjede Martin Hansen.

Selv om det meste af natten var gået stille og roligt, startede den dog noget dramatisk. Kort efter de to unge mænd havde taget plads foran restauranten, dukkede en tredje person, som tilsyneladende var påvirket af narkotika, op.

- Han lavede ballade og var meget ubehagelig. Og så gik han rundt med narkotika på sig. Så vi endte med at tilkalde politiet. Han stak dog af, inden politiet nåede frem, fortalte de to, inden dørene til restauranten blev åbnet, og de som de første kunne gå mod kassen.

Trætheden plagede den forreste ende af køen, hvor flere var kommet allerede aftenen i forvejen for at få fingre i burgerne. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Visit Randers-ansat bliver vigtig brik i ny turisme-satsning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];