Annonce
Erhverv

Lokale bilforhandlere glæder sig: Ligesom køer, der skal på græs

Fra mandag 1. marts kan du igen komme ned til din lokale bilforhandler og sparke dæk. Hvis udstillingslokalet altså er under 5000 kvadratmeter. Foto: Lars Juul
Der er glæde at spore blandt bilforhandlerne i Randers. Selvom deres showrooms er store, er de nemlig under de magiske 5000 kvadratmeter, der giver dem mulighed for at åbne 1. marts.

Randers: Onsdag 24. februar var der godt nyt til de erhvervsdrivende i hele Danmark.

Den delvise genåbning af butikkerne betyder, at butikker på under 5000 kvadratmeter kan åbne mandag 1. marts, og at der samtidig åbnes op for, at butikker over 5000 kvadratmeter kan åbne for planlagte besøg med forudgående tidsbestilling.

Det glæder Rasmus Koch Nyborg-Nielsen, der er indehaver hos Nyborg-Nielsen Biler øst for Randers.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne åbne for kunderne igen.

Han uddyber, at bilforhandleren kommer til at have åbent som normalt, fordi butikken er under de magiske 5000 kvadratmeter.

- Vi har faktisk været klar til i flere uger nu, så det bliver virkelig fedt, siger han og melder, at alle bilerne er nypudsede, afsprittede og klar til åbningen mandag.

Det samme gør sig gældende hos Automobilhuset Randers på Clausholmvej.

- Vi er simpelthen så klar. Det er ligesom køer, der skal på græs, vi er helt elektriske efter at komme i gang igen, griner indehaver Thorben Christoffersen i telefonen.

Han håber, at der bliver travlt, og tror sagtens, de kan rumme de kunder, der kunne have lyst til at kigge forbi de omtrent 1000 kvadratmeter.

- Januar plejer jo at være en rigtig god måned for os, så vi håber, at efterspørgslen stadigvæk er der, så vi kan komme flyvende fra start, fortæller han til avisen.

Det er dog vigtigt for indehaveren at understrege, at de går højt op i, at alt kommer til at foregå i trygge rammer.

- Der kommer til at være standere med håndsprit ved alle indgange, og vi kommer også til at have mundbind til de, der måske har glemt dem derhjemme. Heldigvis har vi god plads, så det bliver nemt at holde afstand.

Hos Automobilhuset Randers er de klar til at tage imod gæsterne, når de kommer, og det er da også besluttet at holde åbent alle ugens syv dage, så længe det giver mening.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce