Annonce
Randers

Lokale brag i skolefodbolden

Drengene fra Korshøjskolen vandt 3-1 i opgøret mod C. La Cours Skole.  Foto: Annelene Petersen
Annonce

Albæk: Stemningen var helt i top, da to lokale skoler tirsdag formiddag ramlede sammen i årets skolefodboldturnering. Og lad det være sagt med det samme; der var masser af mål at glæde - og ærgre - sig over.

De to kombattanter var Korshøjskolen fra Harridslev og C. La Cours Skole fra Randers. Rammen var det grønne græs på stadion i Albæk, som stadig udgør hjemmebanen for Korshøjskolen.

Udstyret med farverige skilte, bannere og ikke mindst masser af godt humør gik cirka 300 elever fra Korshøjskolen de tre kilometer til Albæk for at støtte deres kammerater under de to kampe - en for pigerne og en for drengene.

Skolefodbold er ikke kun for 11 spillere på banen plus en lille håndfuld uden for. Næsten alle elever fra Korshøjskolen var med, da skolens drenge og pigehold spillede på hjemmebane. Foto: Annelene Petersen

Pigerne fra Korshøjskolen gjorde kort proces mod pigerne fra Randers-skolen, som kæmpede forgæves. Ved slutfløjt stod der 9-1. Mere spænding var der i drengenes kamp, hvor der blev kæmpet indædt til sidste spark, men også her trak Korshøjskolen sig sejrrigt ud af kampen med et 3-1-resultat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce