Annonce
Erhverv

Lokale firmaer nomineret til Plastprisen

CirkulærPlay fra Randers blandt de nominerede til årets Plastprisen. Pressefoto

RANDERS/MARIAGER: Plastindustrien har siden 1987 uddelt Plastprisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche. Og i år er to lokale virksomheder blandt de nominerede - det er CirkulærPlay fra Randers og Aage Vestergaard Larsen A/S fra Mariager.

Brancheforeningen har modtaget en lang række kvalificerede bud på potentielle prismodtagere, hvorefter en ekstern jury bestående af Pernille Weiss (K), Medlem af Europa-Parlamentet, Simon Freiesleben, Redaktør for WasteTech og Hans Nørgaard Hansen, Head of Department Mechanical Engineering på DTU har skåret feltet ned til fem nominerede.

- En af vores vigtigste opgaver som brancheforening er at fremme den grønne omstilling og at skabe et mere nuanceret syn på plast. Det gør vi blandt andet ved at fortælle om konkrete succeshistorier fra virkeligheden i forbindelse med uddelingen af Plastprisen, siger Thomas Drustrup, der er direktør i Plastindustrien

Annonce

De fem nominerede kandidater til Plastprisen 2021 er CirkulærPlay, Idé-Pro Skive A/S, Plast Team A/S, Stig Nielsen (Genplast) og Aage Vestergaard Larsen A/S.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce