Annonce
Randers

Lokale smittetal: Norddjurs hårdest ramt af corona

Testcenter Randers har travlt med at teste borgere. Forholdsmæssigt er Norddjurs lige nu hårdest ramt i Kronjylland og på Djursland. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Forholdsmæssigt er Norddjurs Kommune i øjeblikket den kommune i Kronjylland og på Djursland, der har flest covid-19-smittede borgere. Det viser torsdagens opgørelse over antallet af smittede.

Over de seneste syv dage har Norddjurs Kommune 41 smittede borgere, og sat i forhold til 100.000 borgere giver det et incidenstal på 110 over de seneste syv dage. De tilsvarende tal for Randers er 75 smittede og incidens på 75, Syddjurs har 26 smittede og incidens på 60, Favrskov har 32 smittede og incidens på 66, mens vores nordlige nabo Mariagerfjord har 33 smittede og et incidenstal på 79.

Antallet af nysmittede fra onsdag til torsdag i de fem kommuner er 16 i Randers, 5 i Norddjurs, 2 i Syddjurs og 10 i både Favrskov og Mariagerfjord.

I øjeblikket er otte personer med covid-19 indlagt på Regionshospitalet Randers. I Region Midtjylland er der indlagt 41 coronapatienter, og heraf er fem indlagt på intensiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Annonce