Annonce
Randers

Lokale studerende dyster om at skabe vækst og arbejdspladser

Tradium HHX i Randers har lavet et forslag til at skabe mere liv omkring Gudenå vest for Randersbro ved at lave en aktivitetspark med blandt andet kabelpark og caféer. Screenshot fra konkurrencedeltagernes video på www.fremtidenspirer.dk.
Annonce

Randers/Norddjurs/Mariagerfjord: Tre lokale uddannelsesinstitutioner er med i en innovationskonkurrence, som Andelskassen og VIA University College står bag.

Her dyster studerende fra 16 forskellige byer i idéudvikling - hvem har den bedste idé til at skabe vækst og arbejdspladser lokalt? Hver idé bliver præsenteret med en lille film, og de færdige videoer kan ses på www.fremtidenspirer.dk.

Tradium HHX i Randers har lavet et forslag til at skabe mere liv omkring Gudenå vest for Randersbro ved at lave en aktivitetspark med blandt andet kabelpark og caféer.

Viden Djurs HTX i Grenaa vil udvikle en skraldespand, som uddeler gavekort til lokale butikker.

Mariagerfjord Gymnasium HTX har en idé til en app, hvor byens beboere kan finde samkørsel og se aktiviteter i lokalområdet.

For at løbe med hovedpræmien på 15.000 kroner skal de studerendes idé være den bedste hele vejen igennem. Afstemningen er i gang og slutter 18. januar klokken 12.

Du kan se forslagene i videoerne herunder.

Annonce

Skrald i bybilledet, Viden Djurs, HTX Grenaa

Annonce

Samkørsels-app, Mariagerfjord Gymnasium HTX

Annonce

Park ved Gudenåen, Tradium Randers

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kun højre kant på papiret: Vito skaber forvirring i ny rolle

Annonce