Annonce
Håndbold

Lokale U17-håndboldhold i aktion: Storsejr og manglende kræfter til sidst

De to U17-hold fra Randers HK og Randers HH var i aktion onsdag og torsdag. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers HH's U17-hold løb tør for ressourcer ti minutter for tid, mens Randers HK's U17-piger var så meget ovenpå mod bundprop, at der blev eksperimenteret i hele anden halvleg. Få reaktioner, referater og målscorere her.

Randers: U17-holdene fra Randers HH og Randers HK har været i aktion de seneste dage.

Pigerne blæste over deres modstander, mens drengene viste tænder, men løb tør for kræfter til sidst.

Læs referater og reaktioner her.

Randers HK knuste bundhold

Der var den klasseforskel, der skulle være, da Randers HK's U17-piger onsdag mødte bundholdet i rækken, Hald Ege Efterskole.

Kronjyderne vandt 38-22, hvor holdet særligt excellerede i første halvleg.

- Vi er meget koncentrerede, vi laver. Vi dækker meget mand-mand og skaber gode kontramuligheder på det og laver meget få tekniske fejl i angrebet, siger Nicklas Bertel, som er assistenttræner for Randers HK U17.

Den store pauseføring gav mulighed for at eksperimentere i anden halvleg, hvor holdet hele vejen igennem spillede med et offensivt 3:2:1-forsvar.

- Det er en uvant måde for os at dække op på, og det var en af grundene til, at vi lukker så mange mål ind, men vi gjorde det for at udvikle spillernes individuelle forsvar og mand-mand-spil, siger Nicklas Bertel, som fra siden kunne se sine spillere brænde lige rigeligt de sidste 30 minutter.

- Vi skaber stadig gode chancer, vi mangler bare lige det sidste i forhold til at smide bolden i kassen, men deres målmand tager også godt fra.

To spillere lod sig dog ikke mærke af hjemmeholdets velspillende målmand. Sille Sorth og Annesofie Grønning lavede tilsammen otte mål på otte forsøg fra hver sin fløj.

- Det har været et tema hele ugen, at vi har brændt lidt for meget fra fløjene, så det var dejligt at se, at de var 100 procent. De fleste af målene kom endda i det etablerede angrebsspil, siger Nicklas Bertel.

U17, 1. division

Hald Ege Efterskole - Randers HK 22-38 (11-24)

Randers: Cecilie Jensen 7, Lea Gulløve 7, Sarah Neess 6, Sille Sorth 5, Annesofie Grønning 3, Klara Munch 3, Frida Møller 2, Maren Abosi 2, Anna Gardum 2, Ida Callisen 1.

Ressourcemangel stoppede Randers HH

Randers: Det endte endnu engang med et nederlag for Randers HH U17, da de torsdag aften tabte 22-28 til Viborg FH på hjemmebane.

Præstationen var dog af en helt anden kaliber end de seneste tre nedsablinger på i gennemsnit 16 mål.

Ti minutter før tid var holdet endda kun bagud med to.

- Vi har kun ni spillere til rådighed lige nu, så planen var at give den fuld skrald fra start og se, hvor længe det kunne holde. Der skal drengene have ros for at skyde brystet frem og give den alt, hvad de havde. Men det var også tydeligt, at de begyndte at slække på nogle ting til sidst, hvor ressourcerne manglede, siger Kasper Krogh, cheftræner for Randers HH.

De manglende kræfter til at gøre tingene helt færdige var ikke kun en udfordring i slutfasen.

- Det er vores angreb, som koster os. Vi er ikke skarpe nok, hvilket er et tilbagevende problem for os. Jeg kan leve med, at vi brænder et skud, hvis vi giver os 100 procent, men når vi brænder på noget sløseri, bliver det svært og er ikke godt nok, siger Kasper Krogh.

I første halvleg blev de brændte chancer otte gange straffet med kontramål, hvilket ærgrer cheftræneren, da holdet holdt fin stand i det etablerede forsvar.

- Deres højreback får vi ikke helt styr på. Han løber forbi os og skaber en masse overtal, men ellers holder vi de andre okay fra fadet. Vi er fint tilfredse med spillet i den ende, hvor Christian Skifter i målet også tager det, man kan forlange, siger Kasper Krogh.

U17, 1. division

Randers HH - Viborg FH 22-28 (10-15)

Randers: Lasse Drud 8, Lukas Trier 8, Alexander Evers 2, Kasper Mortensen 2, Bertram Christensen 1, Christian Illum 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Af jord er det kommet

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce