Annonce
Sport

Lokalopgør og søskendedyst venter Randers HK i pokalturneringen

Stine Broløs kommer til at stå over for sin bror i pokalturneringen, da han er træner for Hadsten, som er Randers HK's kommende modstander. Arkivfoto: Lars Rasborg

Håndbold: Randers HK nærmer sig sommerferien med kun to kampe tilbage i ligaens kvalifikationsspil, men spillerne skal også forsøge at spille sig videre i pokalturneringen, før sæsonen for alvor går på hæld.

Her skal de i turneringens 1/16-finale møde Hadsten Håndbold, som er ledet af Mathias Broløs, som er tidligere ungdomstræner i Randers HK og storebror til Stine Broløs i det kronjyske mål.

Det bliver samtidig et gensyn med sin gamle hjemmebane for Sidsel Mejlvang, der spillede tre sæsoner hos naboerne mod syd, inden hun rykkede karrieren videre til Skanderborg.

I år bliver pokalturneringen kun afviklet mellem liga og 1. divisionshold, og randrusianernes kommende modstandere frister i øjeblikket en tilværelse  i midten af landets næstbedste række.

Der er endnu ikke fastlagt en kampdato for pokaldysten, men opgøret skal afvikles inden 30. juni, og kampen bliver spillet på Hadstens hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce