Annonce
Randers

Lokalt ægtepar donerer 10.000 kroner til julehjælpen: Vi hjælper gerne, hvor vi kan

Kaj og Annbritt Porup har ydet en stor privat donation til Randers Julehjælp. Parret har givet 10.000 kroner til indsamlingen, fordi de mener, det er vigtigt at støtte de folk, som har brug for det. Ikke mindst i en Corona-pandemi, hvor behovet for støtte er større end nogensinde. Foto: Annelene Petersen
Ægteparret Kaj og Annbritt Porup fra Randers har som de første privatpersoner doneret et større pengebeløb til de udsatte børnefamilier, der får støtte gennem Randers Julehjælp.
Annonce

Randers: Når der er brug for det, så skal man sørge for at hjælpe sine medmennesker.

Sådan er holdningen hos Randers-ægteparret Kaj og Annbritt Porup, der som de første privatpersoner har doneret 10.000 kroner til dette års indsamling til Randers Julehjælp. En donation, som ifølge parret selv ikke har krævet de store overvejelser.

- Vi synes, at Randers Julehjælp er et rigtig godt initiativ fra Amtsavisens og Lions Clubs side. Det er godt, at man sørger for at sætte fokus på at hjælpe de udsatte børnefamilier i byen – specielt her midt i Corona-pandemien, siger han og fortsætter:

- Dem, der bliver ramt hårdest, er jo tit dem, der har det sværest i forvejen. Derfor tænker vi, at behovet må være større i år end nogensinde før. Og når nu vi har muligheden for det og godt kan undvære pengene, så er vi glade for at hjælpe et sted, hvor de falder tørt.


Dem, der bliver ramt hårdest, er jo tit dem, der har det sværest i forvejen. Derfor tænker vi, at behovet må være større i år end nogensinde før. Og når nu vi har muligheden for det og godt kan undvære pengene, så er vi glade for at hjælpe et sted, hvor de falder tørt.

Kaj Porup, julehjælpsdonor


Annonce

Opfylder børnenes ønsker

Generelt ligger det familien Porup meget på sinde at støtte de af deres medmennesker, som har brug for det. Ikke mindst børnene.

Randers Julehjælp 2020

Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.

Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.

13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.

Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.

Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.

Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.

Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.

Det kommer blandt andet til syne, i og med at Annbritt Porup igennem flere år har været frivillig i foreningen Make-A-Wish Danmark, som opfylder ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og er ramt af en livstruende sygdom. Og inden længe får hun selskab af to af parrets voksne børn, et par tvillingepiger på 21 år, som også er på vej ind i foreningen som frivillige.

- Det er lidt en anden boldgade end Randers Julehjælp, men begge dele handler jo om at støtte, hvor man kan. Og det ligger os meget på sinde. Jeg køber også altid Hus Forbi, hvis jeg kommer et sted, hvor sælgerne står, siger Kaj Porup.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 10.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

Køb af julemærke

Lions Club Randers Gudenaa lader igen i år indtægterne fra salget af årets digitale julemærke indgå i Randers Julehjælp.

Motivet for årets mærke er genforeningsmonumentet ”Moder og barn”, der siden 1927 har stået i Vestparken til minde om genforeningen 1920.

Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket: Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319.

Skriv mail-adresse i meddelelsesfeltet.

Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let forståelig brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Annonce