Annonce
Randers

Lokalt firma øger kapaciteten i corona-presset sundhedsvæsen

Regionshospitalet Randers er et af de hospitaler, der har benyttet sig af muligheden for at få opsat midlertidige lokaler til håndtering af coronapatienter. Pressefoto
Pludselig har sygehuse landet over brug for ekstra rum, hvor patienter under mistanke for coronavirus kan sidde adskilt fra hospitalernes øvrige patienter. Det har firmaet Adapteo løsningen på.
Annonce

Randers: Coronakrisen sætter pres på det danske sundhedsvæsen.

Derfor har modulleverandøren Adapteo, der har en filial i Randers, nu leveret midlertidige modulløsninger til en række danske regionshospitaler. Modulerne ligner en luksusudgave af skurvogne, og skal bruges til blandt andet screening af patienter, administration samt indkvartering af sundhedspersonale.

- Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at håndtere situationen på den bedst mulige måde for vores medarbejdere, kunder og for samfundet. Vi føler et stort ansvar for at hjælpe og bidrage til denne ekstraordinære situation, hvor mange patienter har brug for ekstra lægehjælp, fortæller Philip Isell Lind af Hageby, der er administrerende direktør hos Adapteo Group.

De seneste dage er Adapteos modulløsninger blevet leveret til regionshospitalerne i Randers, Køge, Roskilde og Aabenraa.

- At levere fleksible modulløsninger, hvor sundhedspersonale kan behandle syge patienter i et godt arbejdsmiljø, er vigtigt for os – både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo. Vi har stadig enheder på vores varelager, og vi er klar til at sende modulerne ud med det samme til dem, der har brug for dem, fortæller Mads Blom, der er administrerende direktør hos Adapteo Danmark og tilføjer, at for Regionshospitalet Randers fik Adapteo opgaven klokken 14, og klokken 20 selvsamme aften var modulerne leveret og monteret.

De to vogne vil hos Regionshospitalet Randers fungere som venteværelse til patienter, der bliver henvist med mistanke om covid-19.

Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, Regionshospitalet Randers

Annonce

Mobilt venteværelse

I Randers har regionshospitalet fået leveret to af de moderne skurvogne, som begge er placeret foran indgangen på Skovlyvej. Det er her, patienter med symptomer på coronavirus skal henvende sig, hvis de bliver sendt til hospitalet. Dermed sikrer man, at de ikke anvender samme indgang til akutmodtagelsen som de øvrige patienter.

- De to vogne vil hos Regionshospitalet Randers fungere som venteværelse til patienter, der bliver henvist med mistanke om covid-19, fortæller Cecilia Honores Møller, der er hospitalets kommunikationschef.

Når det bliver den enkelte patients tur til at blive tilset af en læge, vil patienten fortsat blive ført af den nyetablerede corona-indgang og ind på selve hospitalet, hvor undersøgelsen vil finde sted, oplyser hun.

Adapteo har de seneste dage leveret modulløsninger som disse til hospitaler forskellige steder i landet. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Låsby-Svendsen er død

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce