Annonce
Sport

Lokalt fodboldoverblik: Vorup vandt vitalt topopgør i Jyllandsserien

Se citater, målscorere og resultater fra weekendens fodboldkampe i Danmarksserien, Jyllandsserien, Serie 1 og U17-ligaen.

Randers Freja sluttede sæsonen med oprejst pande

Danmarksserien

AaB - Randers Freja 1-1 (1-1)

Randers Freja: Walther Winkler.

Randers Freja havde kun æren at spille for i sæsonens sidste kamp mod AaB. Chris Sørensens tropper kom fint fra start, og efter ti minutter bragte Walther Winkler randrusianerne foran.

AaB udlignede dog kort inden pausen, og det blev slutresultatet trods flere store chancer til begge hold.

- Det var egentlig et fair resultat, men vi kunne sagtens have vundet. Jeg tror, det er den kamp, hvor vi har skabt flest chancer, sagde spillende træner Chris Sørensen.

Han ser nu frem mod den kommende sæson, hvor den står på Jyllandsserie.

- Det er fortjent nok, at vi rykker ned. Vi har ikke haft et stabilt nok hold. Derfor glæder jeg mig også til at se, hvad vi kan finde frem til i næste sæson. Vores mål er at få en træningstrup, der også spiller kampene. Det tror jeg også på, fortalte Chris Sørensen.

Vorup vandt vitalt topopgør i målfest

Jyllandsserien

Lemming - Vorup 3-4 (1-1)

Vorup: Kian Christensen, Daniel Bording Rasmussen, Thomas Bonde og Kim Vejrum.

I en sand målfest fik Vorup lørdag eftermiddag en vital sejr i topstriden i Jyllandsserien.

Men i første halvleg var der ellers ikke meget, der tydede på, at det skulle blive en målfest i Lemming.

Vorup fik dog en perfekt start, da Kian Christensen bragte gæsterne foran med 1-0 efter bare tre minutters spil. Men efter en halv time fik hjemmeholdet bragt balance i regnskabet.

Efter pausen kom Vorup ud som lyn og torden, og det bar frugt et kvarter inde i anden halvleg. På 20 minutter scorede Vorup hele tre gange. Først var det Daniel Rasmussen, der bragte gæsterne foran med 2-1.

Thomas Bonde udbyggede føringen med et kvarter tilbage, og fire minutter senere scorede Kim Vejrum til 4-1.

Så skulle man tro, at den kamp var lukket, men Lemming kastede ikke håndklædet i ringen. Syv minutter før tid reducerede hjemmeholdet, og i overtiden kom de endnu tættere på et vildt comeback.

Den helt store spænding blev det dog aldrig til, da dommeren få sekunder senere fløjtede kampen af.

- Det var et lidt misvisende resultat, og vi kunne have vundet større. Men det var en rigtig vigtig sejr, og det var uden tvivl sæsonens bedste kamp fra vores side. Jeg plejer ikke at ville fremhæve nogle spillere, men vores forsvarsspiller Mikael Lehm var outstanding, sagde træner Jan Iversen.

Dronningborg nedlagde førerholdet

Serie 1

Søften - Dronningborg 2-3 (0-2)

Dronningborg: Ukendte målscorere

Dronningborg fortsatte den gode stime, og holdet er derfor fortsat ubesejret siden 21. april. Lørdag gik det ud over rækkens førerhold fra Søften. I første halvleg scorede de randrusianske gæster to gange, inden det lignede en definitiv afgørelse med en scoring til 3-0 efter 84 minutter.

Søften ville dog ikke kaste håndklædet i ringen, og førerholdet scorede to gange på to minutter kort tid før dommerens tillægstid. Det lykkedes alligevel Dronningborg at holde skansen, og dermed kunne de juble over en meget flot sejr.

Sejren betyder, at de indtager femtepladsen. Der er blot tre point op til Søften på førstepladsen, og spændingen er i den grad stor i en meget tæt Serie 1-række.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Dronningborgs trænerteam.

Helsted jagter overlevelse efter storsejr

Serie 1

Helsted - Tst 4-0 (2-0)

Helsted: Ronni Jensen 2, Magnus Ødum og Simon Snog.

Der blev aldrig rigtig spænding om resultatet, da Helsted lørdag eftermiddag tog imod Tst.

Allerede efter fem minutter bragte Magnus Ødum værterne foran med 1-0, og kort inden pausen var det Ronni Jensen, der udbyggede føringen til 2-0. Gæsterne pressede en smule på efter pausen, men det var Ronni Jensen, der lukkede kampen til 3-0, og talentet Simon Snog fuldendte den gode dag for det hårdtprøvede bundhold.

Holdets assistenttræner var også glad og tilfreds med sejren.

- Det var en meget fortjent sejr, som aldrig rigtig kom i fare. Det giver os en masse selvtillid inden sidste kamp mod Vivild, sagde Ahmad Kwismi.

- Vi er optimistiske omkring kampen, og vi vil kæmpe for overlevelsen. Vi spillede godt mod dem sidst, så det er bestemt muligt, lød det.

En sejr i sidste runde mod Vivild kan betyde overlevelse for Helsted, men de er afhængige af andre resultater.

Vivild spillede sig ud af oprykningskampen

Serie 1

VSK Aarhus - Vivild 2-1 (2-1)

Vivild: Stig Zacher.

Vivild kunne have spillet sig helt op på siden af Søften i kampen om oprykning til Jyllandsserien, men for anden kamp i træk tabte holdet.

Dermed er det definitivt, at Vivild forbliver i Serie 1-rækken, eftersom de med én kamp tilbage af sæsonen har tre point op til Søften på førstepladsen, som er bedre indbyrdes.

- Vi var toptændte, fordi vi vidste at Søften havde tabt, så det ærgrer os meget, at vi ikke kunne få noget med fra VSK. De skal dog have ros for at finde nogle gode spilere frem til den her kamp, som normalt spiller højere. Vi slog dem 10-0 på hjemmebane, men de var markant bedre den her gang, sagde Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard.

Efter 12 minutter satte gæsterne aarhusianerne i gang ved at begå et straffespark, men Vivild fik svaret fint igen ti minutter ligeledes fra straffesparkpletten af Stig Zacher.

- Det så fornuftigt ud. Vi pressede dem og havde mange muligheder, men kort før pausen lavede vi en fejl i forsvaret, som kostede. Det var en ufarlig situation, indtil vi mistede bolden tæt på vores eget felt, sagde Dennis Holdgaard.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet. Vivild pressede hjemmeholdet i bund og kom frem til den ene store chance efter den anden, men det lykkedes ikke at komme tilbage i kampen.

- Vi havde virkelig mange store muligheder, men heldet var ikke på vores side, og så manglede vi ganske enkelt skarphed foran mål, sluttede Dennis Holdgaard.

Freja FC-drenge sluttede med målfest

U17-ligaen

Esbjerg - Randers Freja FC 4-4 (2-0)

Randers Freja FC: Tobias Klysner 2, Mads Sørensen og Frederik Brandt Jørgensen.

U17-ligaholdet har haft en svingende sæson. Lørdag eftermiddag skulle de forsøge at slutte sæsonen af med en sejr mod Esbjerg. Anders Nims tropper var få minutter fra sejren, men i overtiden scorede Esbjerg til slutresultatet 4-4.

Esbjerg var det bedste hold inden pausen, hvor de bragte sig på 2-0. Efter pausen kom randrusianerne dog ind i kampen, og to mål af profilen Tobias Klysner sørgede for spænding. Frederik Jørgensen blev skiftet ind og scorede til 3-2, inden esbjergenserne udlignede.

Det lignede længe, at Mads Sørensens mål til 4-3 skulle blive en god afslutning på sæsonen, men Esbjerg fuldendte målorgiet med en scoring til 4-4 i overtiden.

- Man står lidt med en ambivalent følelse efter sådan en kamp. Det var jo egentlig fint at få et point efter at være bagud 2-0, men det var naturligvis ærgerligt at være så tæt på sejren uden at få den, sagde cheftræner Anders Nim, der også evaluerede sæsonen.

- Det har været en skuffende sæson, hvis man kigger på resultaterne. Jeg føler, vi har et bedre hold, end hvor vi ligger i tabellen. Til gengæld er jeg godt tilfreds med mange af spillernes udvikling, og nu ser vi frem mod en spændende sæson med en ny gruppe til efteråret, siger han.

Randers Freja FC slutter på en 12.plads.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Annonce