Annonce
Randers

Lokalt folketingsmedlem skal skilles - for anden gang

Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og advokatfuldmægtig Helene Maria Jensen skal skilles. Parret har to børn på tre og seks år. Michael Aastrup Jensen bliver boende i huset i Assentoft. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen og Helene Maria Aastrup Jensen har besluttet at gå hver til sit.
Annonce

Randers: Michael Aastrup Jensen, folketingsmedlem og udenrigsordfører for partiet Venstre, skal skilles.

Han og Helene Maria Aastrup Jensen er blevet enige om at gå fra hinanden. Det skriver Michael Aastrup Jensen på sin facebook-profil. Han understreger, at de skilles i venskabelighed og med et fælles ønske om at skabe gode rammer for deres fælles børn, Philippa på seks år og Constantin på tre år.

Han har valgt at offentliggøre beslutningen.

- Min erfaring er, at man lige så godt kan sige det, som det er. Jeg har allerede hørt rygter, og hvis de ikke adresseres direkte, kommer de til at leve deres eget liv, siger Michael Aastrup Jensen til Amtsavisen.

Følelser og kærlighed er ikke noget, vi leger - det er ægte, man skal passe på det, og man skal være voksen nok til at træffe de svære beslutninger, som der følger med.

Michael Aastrup Jensen, folketingsmedlem

Annonce

Bliver boende i Randers

På sin facebook-profil skriver han:

- Efter 10 gode år sammen, som har givet os to fantastiske børn, oplevelser og kærlighed, har Helene og jeg fundet ud af, at vi ikke længere nærer de samme dybe følelser for hinanden som før. Derfor har vi besluttet at blive skilt.

Jeg skriver det her på min Facebook side, da jeg synes, det skal komme direkte fra mig. Kærlighed er en svær størrelse, og med to dejlige børn, som vi begge elsker overalt på jorden, er vi blevet enige om, at vi er bedre forældre sammen, når vi er hver for sig.

Jeg bliver boende i Randers. Det er der, jeg har mit hjerte. Det er der, jeg er vokset op. Der mine børn er vokset op indtil nu. Det er der, min familie er, og der, hvor jeg kæmper for at gøre en forskel hver eneste dag.

Vi tror, det her er det bedste for os, og at det er det bedste for vores børn. Følelser og kærlighed er ikke noget, vi leger - det er ægte, man skal passe på det, og man skal være voksen nok til at træffe de svære beslutninger, som der følger med. Så vi kan være gode og ansvarlige forældre.

Derfor håber jeg, I respekterer vores beslutning. Det er ikke med stort vemod, men med en glæde over hvad vi sammen har skabt, og vi glæder os til fortsat at være gode forældre sammen for Philippa og Constantin.

Ærlige hilsner fra Michael

Annonce

Godt samarbejde om børnene

- Jeg regner med at blive boende i huset i Assentoft, selv om jeg godt nok får meget plads og gruer lidt for haven. Jeg er vokset op her, og er meget glad for at bo her. Børnene får base både hos mig og Helene, men på grund af mit arbejde vil de være mest hos Helene, siger Michael Aastrup Jensen med henvisning til, at hans job som folketingsmedlem og ordfører betyder, at han ofte er borte fra hjemmet.

- Vi elsker vores børn, og vil gøre alt for at være gode forældre sammen, siger Michael Aastrup Jensen.

Han har tidligere været gift med det randrusianske byrådsmedlem, partikollegaen Louise Høeg Jensen. Parret gik fra hinanden i februar 2010.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Randers FC For abonnenter

En brasiliansk bomber og bud på startopstillingen: Genopstår Randers FC hos oprykkerne?

Randers FC For abonnenter

Kvaliteten har manglet: Marxen har klart fokus til vigtig kamp mod Vejle

Annonce