Annonce
Randers

Lokalt par med i Lego Masters: - Det er en vild oplevelse

Her er Lisanette Pedersen og Nick Larsen i fuld koncentration i Lego Masters. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Fredag i bedste sendetid på TV2, plejer at være seermagneten X-Factor, men nu er det afløst af voksne mennesker, der bygger kreative Lego-universeri Lego Masters. Og Lisanette Pedersen og Nick Larsen, der bor i Albæk, er med.

Albæk: Det kreative par, Lisanette Pedersen og Nick Larsen fra Albæk, er med i TV2's nye fredagsprogram, Lego Masters, der afløser fredagens populære X-Factor.

Og det har været en vild oplevelse at være med, siger de.

Optagelserne gik i gang i vinter, og vi skal selvsagt ikke spoile noget som helst her, men kan i stedet fortælle lidt om parret, der er nye udi legobygning, forstået på den måde, at de ikke har bygget ret meget i Lego siden teenageårene, men gik for alvor i gang i efteråret 2020, da de fandt ud af, at Lego Masters søgte deltagere.

Annonce
De otte par, der deltager i tv-programmet, får stukket opgaver ud, og dem der løser opgaverne bedst, går videre.  Foto: Henrik Ohsten/TV2

- Jeg så det på Facebook og havde egentlig spurgt Nick, om det var i orden, at jeg deltog med en god ven, så kunne Nick passe vores to døtre på fem og otte år. Men så blev vi alligevel castet sammen, og så måtte mormor flytte ind for at passe børnene, siger Linette Pedersen.

Hun er uddannet skov- og naturtekniker og også har taget en uddannelse som naturterapeut. Lige nu er hun mellem jobs, mens Nick Larsen har taget uddannelsen international hospitality management på Erhvervsakademi Dania og har fået projektansættelse på Destination Limfjorden, hvor han også havde sin studieopgave. Han skrev i øvrigt sin bacheloropgave under Lego Masters-optagelserne.

Mødtes i København

Lisanette Pedersen er oprindeligt fra Kristrup, men flyttede til Købehavn for at få sin uddannelse, og her rendte hun ind i Nick Larsen, der er fra Gladsaxe.

Lego Masters

Otte par har tre millioner Lego-klodser at gøre godt med, når de på tid skal løse forskellige udfordringer igennem konkurrencen.

De par, der løser opgaverne bedst, er videre i konkurrencen, mens andre må forlade det farverige slaraffenland, indtil der står tre par tilbage i finalen.

Komiker og skuespiller Victor Lander, som vi kender fra blandt andet "Stormester" på TV2, er vært på programmet, mens Søren Dyrhøj, senior designer i Lego Koncernen, er dommer.

Han bedømmer parrenes kreationer ud fra parametre som opfindsomhed, historiefortælling og teknisk kunnen og beslutter i sidste ende, hvilket par der løber med trofæet som vindere af Lego Masters 2021.

Lego Masters vises på TV2 fredage klokken 20 og på TV2 Play.

- Meningen var, at vi skulle bo fem-ti år i København og så flytte til Jylland. Det blev til ti år, og så fandt vi det her gulstenshus i Albæk, lyder det fra parret, der befinder sig godt i den smukke natur ved fjord og skov.

De er begge ret kreative, og Lisanette Pedersen er med egne ord til billedkunst, skulpturer og skrald, mens Nick Larsen har en fortid som teatermaler med at lave scenografi og dekorationer.

Familien vandt en indkøbsvogn i Bilka med Lego i august 2019, og det satte gang i voksenbyggeriet. Et år efter meldte Lisanette Pedersen sig ind i Lego-gruppen Byggepladen. Nick Larsen kom på dillen i oktober 2020, og optagelserne gik så i gang i december.

Lego Masters sendes om fredagen klokken 20 på TV2 og på TV2 Play.

Lisanette Pedersen elsker at lave finurlige landskaber. Foto: Henrik Ohsten/TV2
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce