Annonce
forside

Lou Advokatfirma overtager firma i Hobro

Efter overtagelsen beskæftiger LOU Advokatfirma i alt 68 medarbejdere, heraf 23 jurister.

LOU Advokatfirma, med hovedkontor i Randers og yderligere kontorer i Aarhus og København, overtager og viderefører Advokatfirmaet Lindberg og Nørby i Hobro. Efter overtagelsen beskæftiger LOU Advokatfirma i alt 68 medarbejdere, heraf 23 jurister.

Annonce

Firmaet videreføres under navnet LOU Advokatfirma.

Advokaterne Niels Lindberg og Kaj Nørby fortsætter i LOU Advokatfirma i forbindelse med overtagelsen. Firmaets adresse i Hobro vil uændret være Horsøvej 16, ligesom der ikke ændres på adressen i Randers, der fortsat er Østergrave 4.

Advokatfirmaet Lindberg & Nørby blev etableret ved en sammenlægning af Hobros to ældste advokatfirmaer. Advokat Niels Lindberg er beneficieret forsvarsadvokat og skifterettens medhjælper i gældssaneringssager. Herudover arbejder han primært med privates retsforhold og særligt køb og salg af fast ejendom. Advokat Kaj Nørby er autoriseret dødsbobestyrer og kurator i en række konkursboer og arbejder desuden med erhvervsretlige forhold.

Den største forskel vil være for klienterne hos Advokatfirmaet Lindberg & Nørby, der får mulighed for at trække på specialiserede advokater fra LOU Advokatfirmas afdeling i Randers.

Advokat Kaj Nørby udtaler:

»I disse tider, hvor der kræves specialiseret viden på mange områder for at drive et moderne advokatkontor, glæder vi os over at overdrage vort firma til et advokatfirma, der lever op hertil. Vi har hermed sikret, at der fortsat er et stærkt, lokalt advokatkontor således, at det ikke er nødvendigt at søge væk fra byen for at få kvalificeret juridisk bistand.«.

Advokat Jan Toft Olesen, der er administrerende partner i LOU Advokatfirma, siger:

»Vi er glade for den tillid, vi har mødt i forbindelse med, at vi overtager Advokatfirmaet Lindberg & Nørby. Vi har gennem en længere periode udvidet vores forretning i Mariagerfjord Kommune og Himmerland. Ved overtagelsen af Advokatfirmaet Lindberg & Nørby kan vi udvide yderligere, og vi etablerer nu fast kontor i Advokat-firmaet Lindberg & Nørbys hidtidige domicil på Horsøvej 16, Hobro.«

Udover advokaterne Niels Lindberg og Kaj Nørby vil kontoret i det daglige være bemandet af advokat Lars Møgelvang Hansen, der i øvrigt er opvokset i Hobro, samt på skift af advokater fra de forskellige afdelinger af LOU Advokatfirma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det gyldne millionsalg mangler i Randers FC

Gode spillerindkøb, bedre resultater og store spillersalg. Det var den tre-trins-raket, der skulle føre Randers FC ud af krisen, da klubbens bestyrelse for to år siden skrinlagde daværende direktør Michael Gravgaards drøm om at gøre den solide fodboldklub i Superligaens midterregion til en underholdningsmagnet. Randers FC skulle back to basic. Sørge for at vinde fodboldkampe nok til at undgå at rykke ud af Superligaen. To tredjedele af planen har været en succes. Der er kommet dygtige spillere ind i de seneste transfervinduer, og Randers FC har fået skabt et fodboldhold, som er stærkt nok til om få måneder at kvalificere sig til mesterskabsspillet i selskab med klubber som FC Midtjylland, Brøndby, FC København og AGF. Men der er en vigtig del af planen, som stadig mangler at blive opfyldt. Randers FC har de senere år ikke været i stand til at lave de markante spillersalg, som skaber grobund for en sund økonomi og videreudvikling af klubben. Anfører Nicolai Poulsen gik på en fri transfer til AGF, mens det dog lykkedes at hente et par millioner kroner på Jonas Bager i sommer, da U21-landsholdsspilleren blev solgt til en belgisk klub. Den største skuffelse er det dog, at det er glippet med et storsalg af Saba Lobjanidze, der er en af klubbens bedste spillere nogensinde. Sportsdirektør Søren Pedersen har igen og igen talt om stor interesse og konkrete bud på Saba Lobjanidze, men det er ikke mundet ud i andet, end at georgieren nu enten bliver solgt for pebernødder i dette transfervindue eller går frit til sommer. Det kan Randers FC ikke være tilfredse med. Agenternes og spillernes egne dagsordener spiller selvsagt også en rolle, men det er ikke godt, at der tegner sig et billede af, at Randers FC ikke for alvor profiterer af, at holdets profiler rejser videre mod nye mål. Næste store salgsobjekt ser ud til at være målmand Patrik Carlgren, og der er ingen tvivl om, at der efter Saba-sagaen er ekstra pres på for at få Carlgren solgt til en god pris. Men han har kontraktudløb i sommeren 2021, og derfor skal et salg ske senest til sommer, hvis Randers FC skal bryde den kedelige trend med at se spillere forsvinde for småkrummer.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];