Annonce
Randers

Loyalitet over for Randers Teater: Flere forestillinger er udsolgt og pengegaver luner i kassen

Peter Westphael tog imod med håndsprit og to af teatrets skuespillere, Nanni Lorenzen og Lisbeth Knopper. Foto: Martin Gundesen
Randers Teater er kommet flyvende fra start. Og kan melde om udsolgt til flere af sæsonens forestillinger. Desuden har flere valgt at donere de gavekort, der blev udstedt for aflyste forestillinger, til teatret.
Annonce

Randers: - Jeg er beæret over den loyalitet, som vores kunder viser os. De har tilsyneladende savnet os, lige så meget som vi har savnet dem. Og de gavekort, som vi udskrev i forbindelse med forårets aflysninger, er der mange, der har doneret til teatret i stedet for at få udbetalt. Det gør mig faktisk rørt.

Det er teaterleder Peter Westphael, der både er rørt og taknemmelig over den gestus, som brugerne udviser. Og meget tyder på, at den usikkerhed og nervøsitet, som herskede på teatret ved start af billetsalg i fredags, er gjort til skamme.

- Vi vidste jo ikke, om der ville komme 1 eller 100. Eller om vores publikum overhovedet havde lyst til at købe teaterbilletter. Men det skal jeg love for, at de havde, understreger Peter Westphael, der kunne se flere af forestillingerne blive udsolgt i løbet af få timer.

Godt 75 personer mødte op på teatret for at sikre sig teaterbilletter, og endnu flere besøgte teatrets hjemmeside, mens der var kø for at komme igennem på telefonerne. Men selv om der i sæson 2020-2021 er flere forestillinger at vælge imellem end tidligere, var der dog færre billetter i salg end normalt på grund af corona. Alligevel vurderer Peter Westphael det til at være en af de bedste billetsalgsstarter i nyere tid.

For at kunne garantere, at der er trygt at komme på teatret, er første omgang kun halvdelen af billetterne sat til salg.

Den kommende sæson, som bliver den første under navnet Randers Teater, bliver skudt i gang medio august med fire udsolgte aftener med Niels Olsen-showet, ”Det kan kun gå galt”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce