Annonce
Sport

Lynmål reddede uskarpe reserver

Mikael Boman scorede efter 20 sekunder på oplæg af Mads Aaquist, men svenskeren kunne godt have fået mere ud af kampen, hvis man spørger Rasmus Bertelsen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC's reserver scorede allerede efter 20 sekunder mod Viborg, men de formåede ikke at komme yderligere på tavlen til trods for et stort chanceovertag.

Randers: 20 sekunder. Så lang tid tog det Randers FC's reserver at gøre mod Viborg, hvad Superliga-holdet ikke præsterede mod FCK, nemlig at score.

Det var endda det grønklædte hjemmebanehold, der startede med bolden, men en hurtig bolderobring af randrusianerne, fint spil ud på højrekanten og et indlæg fra Mads Aaquist i pandebrasken på Mikael Boman var lige præcis, hvad der skulle til for at komme bedst muligt fra land.

Føringsmålet blev startskuddet til en kamp med kronjysk dominans. Randrusianerne fik sendt mere end tre gange så mange forsøg afsted mod mål end hjemmeholdet, men alligevel blev kampen aldrig lukket.

Et billede, der også gjorde sig gældende i årets første reserveholdskamp mod Hobro i sidste uge, hvor et dominerende Randers FC-mandskab spillede 2-2.

- Det havde været fuldstændig, som det plejer, hvis det var endt 1-1, fordi vi dominerede fuldstændig, men vi har haft så svært ved at vinde de her reserveholdskampe. Det gik så alligevel, men vi havde chancer til i hvert fald en håndfuld mål mere, siger assistenttræner Rasmus Bertelsen, der er ansvarlig for reserveholdet.

Annonce

Kampen i tal

ReserveligaenViborg FF - Randers FC 0-1 (0-1)

0-1 Mikael Boman (1. min.)

Randers FC-opstilling: Jonas Dakir - Tobias Damsgaard, Simon Graves Jensen, Kasper Enghardt, Bjørn Kopplin - Mads Aaquist (70. Jesper Steendahl), Frederik Lauenborg (45. Christoffer Petersen), Tobias Klysner (75. Majaliwa Msabaha), Oliver Christensen (45. Kasper Høgh) - Mikael Boman (65. Mikkel Dongsted), Emil Riis.

Ros til forsvaret

Det gode spil taget i betragtning kan det godt ærgre Randers FC-lejren lidt, at det ikke blev til en større sejr.

- Vi havde et supergodt Randers FC-udtryk med meget power og godt presspil, som holdt Viborg i en skruestik. Det er ærgerligt ikke at få scoret mere, når man nu skabte så mange chancer, for både Emil Riis og Mads Aaquist ville have haft rigtig godt af at komme på tavlen, og de havde fine muligheder til det. Mikael Boman havde vel også chancerne til et hattrick, men det er jo første skridt at komme til chancerne, så nu skal de bare sparkes ind, siger Rasmus Bertelsen.

Hvor offensiven lige manglede det sidste for at sætte et ordentligt aftryk på kampen, var det anderledes i det bagerste geled.

- Bagkæden og specielt de to stoppere, Kasper Enghardt og Simon Graves, var godt kørende. Der var stor koncentration, duelstyrke og forudseenhed i aktionerne. Der var meget få gange, der var brug for vores målmand, roser Rasmus Bertelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce